Αφαίρεσαν τον ανδρισμό αρσενικής πάπιας, γιατί την «έπεφτε» με μανία στις θηλυκές!

Must Read

Σε ακρωτηριασμό του ανδρισμού του υποβλήθηκε ο… ερωτύλος Ντέιβ, μια αρσενική πάπια που διαρκώς παρενοχλούσε τις θηλυκές συγκατοίκους της!

Ο Τζος Γουάτσον, ο Βρετανός ιδιοκτήτης του Ντέιβ, ισχυρίζεται ότι προσπαθούσε να ζευγαρώσει με τις φίλες του Ντόρα, Φρίντα και Ίντιθ μέχρι και… δέκα φορές την ημέρα.

Μάλιστα, η συνήθεια αυτή είχε ως αποτέλεσμα τον περασμένο Οκτώβριο να μολυνθεί το πέος του, με τον γιατρό να συνταγογραφεί αντιβίωση και παυσίπονα και να συνιστά… αποχή.

Ο Ντέιβ, όμως, δεν έλεγε να εγκαταλείψει τις συνήθειές του, αναγκάζοντας τον Γουάτσον να απευθυνθεί στην κτηνιατρική κλινική Χάικροφτ.

Εκεί οι ειδικοί αποφάσισαν ότι δεν υπήρχε άλλη λύση, από τη χειρουργική αφαίρεση του μορίου του!

Η επέμβαση στέφθηκε με πλήρη επιτυχία, αλλά ο Γουάτσον επέλεξε, για καλό και για κακό, να κρατήσει τον Ντέιβ μακριά από τις θηλυκές, τουλάχιστον ωσότου αναρρώσει πλήρως.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This