Ώρες αγωνίας για Ρωσίδα ακροβάτη μετά το ατύχημά της! Φόβοι ότι δε θα περπατήσει ξανά (video)

Must Read

Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο που απεικονίζει την Ρωσίδα ακριβάτη, Εβγκένια Ασόνοβα να πέφτει στο κενό κατά τη διάρκεια αγώνα στη Λετονία.

Η νεαρή ακροβάτης εκτελούσε το πρόγραμμά της όταν ο μηχανισμός ασφαλείας έσπασε με αποτέλεσμα να πέσει με δύναμη στο προστατευτικό στρώμα.

Δείτε επίσης: Τρόμος στο Λονδίνο – Τρεις νεκροί από επιθέσεις με μαχαίρι

Η άτυχη κοπέλα διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν βαρύτατους τραυματισμούς στη σπονδυλική της στήλη.

Μάλιστα, οι γιατροί που την παρακολουθούν εκφράζουν φόβους μήπως δεν περπατήσει ξανά.

Η ίδια η Ασόνοβα στις πρώτες τις δηλώσεις μετά το ατύχημα κατηγόρησε τους διοργανωτές για τα μέτρα ασφαλείας ενώ πρόσθεσε:

«Δύο από τους σπονδύλους μου έχουν καταστραφεί τελείως. Ο 12ος στο ύψος του στέρνου και ο πρώτος στο κάτω μέρος της πλάτης. Δεν νιώθω τα πόδια μου. Χρειάζομαι καθετήρα. Δεν θα κάνω άλλα χειρουργία αλλά δεν μπορώ να κουνηθώ μόνη μου»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This