Ο Πριγκόζιν ζει στην Κούβα! Αυτό ισχυρίζεται η βρετανική Daily Star

Η μυστική συνάντηση με τον γραμματέα του ρωσικού συμβουλίου ασφαλείας

Must Read

Δεν πέθανε στο αεροπορικό δυστύχημα αλλά ζει στην Κούβα ο πρώην επικεφαλής της μισθοφορικής Wagner, που ήταν στους 10 νεκρούς του αεροπορικού δυστυχήματος του Embraer Legacy 600, σε πτήση από την Αγία Πετρούπολη για τη Μόσχα το 2023.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η βρετανική Daily Star που επικαλείται πηγή του Κρεμλίνου.  Η ίδια πηγή αναφέρει πως στην Κούβα βρίσκεται αυτό το διάστημα ο γραμματέας του ρωσικού συμβουλίου ασφαλείας, Νικολάι Πατρούσεφ, ο οποίος θα συναντούσε τον Γεβγκένι Πριγκόζιν.

Η συνάντηση δεν έγινε ποτέ γιατί, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Πριγκόζιν δεν αισθανόταν ασφαλής και μάλιστα για να προστατευτεί εγκατέλειψε τη χώρα.

«Ευλόγως, ο Γεβγκένι Πριγκόζιν, ο οποίος επισήμως θεωρείται νεκρός, δεν θέλει να γίνει όντως τέτοιος. Ο Πατρούσεφ ήταν δυσαρεστημένος για την ακύρωση του ραντεβού. Ήλπιζε ότι θα πραγματοποιηθεί η συζήτηση ώστε να καταλάβει τα σχέδια του άλλοτε επικεφαλής της Wagner, αλλά και να τον πείσει πως είναι πάντα πιο ασφαλές να βρίσκεται υπό έλεγχο» αναφέρει η πηγή που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα.

Τον θάνατο Πριγκόζιν στη μοιραία πτήση είχε επιβεβαιώσει το Κρεμλίνο, λίγο καιρό μετά το πραξικόπημα που επιχείρησε η Wagner, κίνηση που έκανε έξαλλο τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This