Ξερίζωσε την καρδιά και τα έντερα της συζύγου του – Τον είχε καταγγείλει για βιασμούς

Ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα και ζήτησε να τον σκοτώσουν

Must Read

Ένας άνδρας στην Βραζιλία ξερίζωσε την καρδιά και τα έντερα της συζύγου του σε μια φρικιαστική υπόθεση που ερευνά η Αστυνομία της χώρας. Το 53χρονο θύμα είχε καταγγείλει τον δράστη μόλις 4 ώρες νωρίτερα για κακοποίηση και κατά συρροή βιασμούς.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον άνδρα μέσα στην οικία του, στην πόλη Tupa, 400 μίλια βορειοδυτικά του Σάο Πάολο, ζεύγους να κρατά το μαχαίρι με το οποίο αφαίρεσε τα όργανα της άτυχης γυναίκας. Ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα και ζήτησε να τον σκοτώσουν.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το θύμα είχε δηλώσει στους αστυνομικούς πως ο σύζυγός της την κρατούσε συχνά φυλακισμένη στο ίδιο της το σπίτι και την εξανάγκαζε να κάνει σεξ μαζί του παρά την θέλησή της. Τον κατήγγειλε την ίδια ημέρα της δολοφονίας της, όταν ανακάλυψε εφαρμογή εντοπισμού στο κινητό της τηλέφωνο.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο επί 29 χρόνια και είχαν έναν γιο. Ο δράστης είχε μια κόρη από άλλη γυναίκα, την οποία μεγάλωναν μαζί.

Πηγή φωτό: facebook

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This