Νέα έρευνα κατά του Ζεράρ Ντεπαρντιέ για σεξουαλική επίθεση

Ξανά μπλεξίματα για τον διάσημο ηθοποιό

Must Read

Η εισαγγελία του Παρισιού ανακοίνωσε την έναρξη (νέας) έρευνας σε βάρος του Ζεράρ Ντεπαρντιέ!

Αυτό συνέβη μετά την καταγγελία μίας διακοσμήτριας που κατηγορεί τον δημοφιλή καλλιτέχνη για σεξουαλική επίθεση στην διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Les Volets Verts», του Ζαν Μπεκέρ το 2021… Η υπόθεση βγήκε στην επιφάνεια πριν μερικές ημέρες, ωστόσο πλέον πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Η 53χρονη ενάγουσα, Αμελί, κατέθεσε μήνυση. Κατηγορεί τον δημοφιλή αστέρα του κινηματογράφου για σεξουαλική επίθεση, σεξουαλική παρενόχληση και σεξιστικές προσβολές! Σύμφωνα με δημοσίευμα του Mediapart, ο Ντεπαρντιέ φέρεται να την άρπαξε βίαια από την μέση και να θώπευσε το στήθος της, προτού παρέμβουν άνδρες της προσωπικής του φρουράς. «Οι σωματοφύλακές του τον απομάκρυναν», είπε η Αμελί. «Ούρλιαζε και γελούσε μόνος του. Μου φώναξε: “Θα τα ξαναπούμε αγάπη μου”. Έμεινα εμβρόντητη, ταράχτηκα», τόνισε.

Πρόκειται για την τρίτη έρευνα σε βάρος του 75χρονου Γάλλου ηθοποιού. Ο Ντεπαρντιέ βρίσκεται στο στόχαστρο των αρχών από το 2020, μετά την καταγγελία της ηθοποιού, Σαρλότ Αρνούλ, ότι έπεσε θύμα βιασμού από εκείνον τον Αύγουστο του 2018. Κατηγορείται επίσης για σεξουαλική επίθεση σε βάρος πρώην βοηθού παραγωγής στα γυρίσματα ταινίας το 2014.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This