Οι ΗΠΑ στήνουν πλωτή πλατφόρμα για την ανθρωπιστική βοήθεια στην Λωρίδα της Γάζας

Η ανθρωπιστική κρίση και οι νεκροί άμαχοι αυξάνονται δραματικά

Must Read

Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα χρησιμοποιήσουν πλωτή πλατφόρμα 500 τ.μ., η οποία θα λειτουργεί ως προβλήτα στην Λωρίδα της Γάζας για τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού, προκειμένου να διανέμουν την ανθρωπιστική βοήθεια προς τους Παλαιστινίους.

Σύμφωνα με την Washington Post, το έργο ανάπτυξης της πλατφόρμας θα διαρκέσει 2 μήνες και πραγματοποείται προκειμένου να μεταφέρεται η ανθρωπιστική βοήθεια με την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.

Ανοιχτή σύγκρουση Ισραήλ – ΗΠΑ φέρνει η απόφαση κατασκευής λιμανιού στη Γάζα για ανθρωπιστική βοήθεια

Όπως εξήγησε ο υποστράτηγος Πάτρικ Ράιντερ, εκπρόσωπος Τύπου του αμερικανικού Πενταγώνου, η κατασκευή της πλωτής προβλήτας και της γέφυρας που θα συνδέει την ξηρά με τα πλοία θα χρειαστεί περίπου 1.000 Αμερικανούς στρατιώτες.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ανακοίνωσε την εν λόγω πρωτοβουλία την περασμένη Πέμπτη. Την ίδια ώρα, οι ελπίδες για νέα κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς ολοένα και μειώνονται ενώ η ανθρωπιστική κρίση και οι νεκροί άμαχοι αυξάνονται δραματικά.

 

Πηγή φωτό: υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This