Πτώση μεταγωγικού στη Ρωσία: Η στιγμή που ο κινητήρας αποκολλάται από το αεροσκάφος

Νεκροί και οι 15 επιβαίνοντες

Must Read

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την πτώση του ρωσικού στρατιωτικού μεταγωγικού, το οποίο συνετρίβη στο Ιβάνοβο της κεντρικής Ρωσίας, λίγο μετά την απογείωσή του.

Το Ilyushin Il-76, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, συνετρίβη όταν ένας από τους κινητήρες του έπιασε φωτιά. Ήδη έχει κληθεί επιτροπή των ρωσικών δυνάμεων αεροδιαστημικής για να ερευνήσει τα αίτια της πτώσης.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν 15 άτομα (τα 8 ήταν μέλη πληρώματος), για την τύχη των οποίων δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση, όμως στο πρακτορείο TASS οι ομάδες διάσωσης δήλωσαν πως όλοι οι επιβαίνοντες έχουν σκοτωθεί. Μάλιστα και ο κυβερνήτης της περιφέρειας του Ιβάνοβο εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων.

Σοκαριστικό είναι το νέο βίντεο που κυκλοφόρησε και δείχνει τον κατεστραμμένο από τη φωτιά κινητήρα να αποκολλάται από το αεροσκάφος και να πέφτει στο έδαφος, λίγο πριν τη συντριβή του ρωσικού μεταγωγικού.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This