Άγρια κακοποίηση άνδρα από τη γυναίκα του – Σοκαριστικά βίντεο στη δημοσιότητα

Τον χτυπούσε, τον έβριζε και αφόδευε στο πάτωμα αναγκάζοντας τον να τα καθαρίσει!

Must Read

Τον χτυπούσε, τον απειλούσε με μαχαίρι, τον έβριζε και τον ταπείνωνε. Ένας άνδρας βίωνε για χρόνια τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια της συζύγου του και όταν ήρθε η ώρα να απολογηθεί στις αρχές, η ίδια ισχυρίστηκε ότι εκείνη… ήταν το θύμα.

Το υλικό ωστόσο από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού απέδειξε την ενοχή της και πλέον δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω ντοκιμαντέρ το οποίο θα προβληθεί τις επόμενες ημέρες.

«Η κακοποίησή της προς το πρόσωπό μου εξελίχθηκε και κλιμακώθηκε με την πάροδο του χρόνου, χρησιμοποίησε επανειλημμένες πράξεις σωματικής επίθεσης, απειλές, λεκτική κακοποίηση και ταπείνωση για να με τιμωρήσει και να ασκήσει έλεγχο πάνω μου» περιέγραψε ο Ρίτσαρντ από το Γιορκσάιρ του Ηνωμένου Βασιλείου, ο οποίος βρήκε το θάρρος να καταγγείλει τη σύζυγό του στις αρχές. Η Σερί καταδικάστηκε τον Μάρτιο σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση για όσα έκανε στον σύζύγο της, με τον δικαστή να κάνει λόγο για την χειρότερη υπόθεση κακοποίησης άνδρα από τη σύντροφό του.

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας προκαλεί σοκ. Ο Ρίτσαρντ κουλουριασμένος στο πάτωμα προσπαθεί να προστατευθεί ενώ εκείνη τον χτυπά και ουρλιάζει.

«Με χειραγώγησε ώστε να πιστέψω ότι ήμουν υπεύθυνος και πρόθυμος συμμετέχων στην κακοποίηση. Διακήρυττε ανελέητα ότι μου άξιζε να τιμωρηθώ και ότι ήταν δικαιολογημένη συνέπεια του ότι την απογοήτευσα με κάποιον τρόπο» αναφέρει στο ντοκιμαντέρ του Channel 5 «Η γυναίκα μου, ο θύτης μου: The Secret Footage», το οποίο θα προβάλλει τις εικόνες, παρά τις προσπάθειες της Σερί να μην δημοσιευθούν τα βίντεο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τη Daily mail, σε μια από τις περιπτώσεις που καταγράφονται, η Σερί αφόδευσε στο πάτωμα και τον ανάγκασε να το καθαρίσει, ενώ σε μια άλλη τον χτύπησε με ένα μπουκάλι κρασί, παραμορφώνοντας το αυτό του.

«Μετά από λίγο, έμαθα να καλύπτω το πρόσωπό μου με τα χέρια μου και να κουλουριάζομαι σε εμβρυακή στάση για να προσπαθήσω να αποφύγω ορατά τραύματα στο πρόσωπο, ώστε να μπορώ να πηγαίνω τα παιδιά στο σχολείο και στον παιδικό σταθμό», περιέγραψε μεταξύ άλλων ο Ρίτσαρντ.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This