ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣΟ Μεντβέντεφ προαναγγέλλει χτυπήματα κατά της πολιτικής ηγεσίας της Ουκρανίας

Ο Μεντβέντεφ προαναγγέλλει χτυπήματα κατά της πολιτικής ηγεσίας της Ουκρανίας

«Θάνατος για θάνατο» το μήνυμα που έστειλε

Λίγη ώρα μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στη Μόσχα, ο αναπληρωτής Πρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ προχώρησε σε μια δήλωση, προαναγγέλλοντας χτυπήματα κατά της πολιτικής ηγεσίας της Ουκρανίας.

Όπως ανέφερε:

«Στις οικογένειες των νεκρών στην τρομοκρατική επίθεση – ειλικρινή συλλυπητήρια, ειλικρινή δύναμη σε όλους τους οικείους των θυμάτων.

Οι τρομοκράτες καταλαβαίνουν μόνο τον τρόμο αντιποίνων. Καμία δίκη ή έρευνα δεν θα βοηθήσει εάν η βία δεν αντιμετωπιστεί με τη βία, και οι θάνατοι από ολοκληρωτικές εκτελέσεις τρομοκρατών και καταστολές κατά των οικογενειών τους. Παγκόσμια εμπειρία.

Εάν διαπιστωθεί ότι πρόκειται για τρομοκράτες του καθεστώτος του Κιέβου, είναι αδύνατο να αντιμετωπίσουμε διαφορετικά αυτούς και τους ιδεολογικούς εμπνευστές τους. Όλοι αυτοί πρέπει να βρεθούν και να καταστραφούν ανελέητα ως τρομοκράτες. Συμπεριλαμβανομένων των αξιωματούχων του κράτους που διέπραξε τέτοια θηριωδία. Θάνατος για θάνατο».

Δείτε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης