Συνελήφθη ο διορισμένος δήμαρχος Χειμάρρας Γκέργκι Γκόρο

Must Read

Ο ασκών καθήκοντα δημάρχου Χειμάρρας, Γκέργκι Γκόρο, συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου κατόπιν εντολής της Ειδικής Εισαγγελίας. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αλβανίας, σε 4 ακόμη άτομα έχουν περάσει χειροπέδες οι αστυνομικοί. Η σύλληψη έγινε έπειτα από καταγγελία του Φρέντι Μπελέρη.

O Γκόρο παρέμεινε στην δημαρχία παρόλο που έχασε τις εκλογές της 14ης Μαΐου από τον Μπελέρη, ο οποίος κρατείται στη φυλακή για εξαγορά ψήφων.

Όπως αναφέρει το himara.gr, ο Γκόρο και ένα ακόμη άτομο, το οποίο ταυτοποιήθηκε ως Mihallaq Bonjaku, συνελήφθησαν ενώ άλλα 3 τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό. Οι συλλήψεις σχετίζονται με την στρατηγική επενδυτική ιδιότητα του Artan Gaçi, συζύγου της πρώην υπουργού Εξωτερικών και πρώην υπουργού Άμυνας της Αλβανίας, Olta Xhaçka, σε κτήμα του Mihallaq Bonjaku.

Ο Mihallaq Bonjaku ισχυρίστηκε ότι είχε κλαπεί η περιουσία του ή μέρος της, για την οποία ο Artan Gaçi είχε κηρυχθεί στρατηγικός επενδυτής και είχε ξεκινήσει την κατασκευή πολυτελούς θερέτρου. Όπως δηλώνει, η περιουσία του ήταν περιφραγμένη και δεν του επέτρεπαν να μπει μέσα.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This