Στους 137 οι νεκροί της τρομοκρατικής επίθεσης στην Μόσχα – Ανάμεσα τους τρία παιδιά

Οι ύποπτοι μεταφέρθηκαν στα κεντρικά της Ερευνητικής Επιτροπής

Must Read

Αυξάνεται ο επίσημος απολογισμός των νεκρών από το αποτρόπαιο τρομοκρατικό χτύπημα στην Μόσχα. Οι Αρχές της Ρωσίας ανακοίνωσαν το απόγευμα της Κυριακής ότι 137 άνθρωποι έχουν χάσει μέχρι στιγμής την ζωή τους στο Crocus City Hall, ανάμεσά τους 3 παιδιά. Έχουν ταυτοποιηθεί 62 σοροί από την δολοφονική επίθεση, μετά την οποία βρέθηκαν δύο τυφέκια εφόδου και μεγάλη ποσότητα πυρομαχικών στον χώρο.




 

«Η ταυτοποίηση των σορών των θυμάτων βρίσκεται σε εξέλιξη. Έως αυτήν την στιγμή, τα πτώματα 137 ανθρώπων, μεταξύ αυτών τρία παιδιά, βρέθηκαν στο σημείο της τρομοκρατικής επίθεσης» αναφέρει η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας.

Την ίδια ώρα, οι ύποπτοι για την επίθεση στον συναυλιακό χώρο μεταφέρθηκαν στα κεντρικά της Ερευνητικής Επιτροπής στην Μόσχα, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This