Οι αγρότες εισβάλλουν ξανά στις Βρυξέλλες!

Σε θέση μάχης τα τρακτέρ

Must Read

Για τρίτη φορά, μέσα σε δύο μήνες, οι αγρότες διαμαρτύρονται σήμερα Τρίτη 26/3 στις Βρυξέλλες, προκαλώντας ξανά κυκλοφοριακό χάος στην πόλη.

Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν οι αγρότες στη βελγική πρωτεύουσα, με περίπου 300 τρακτέρ να βρίσκονται στην πλατεία Σουμάν αλλά και στους δρόμους, «περικυκλώνοντας» το κτήριο του Συμβουλίου όπου συνεδριάζουν οι υπουργοί Γεωργίας. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα brusselstimes.com κλειστές θα είναι η Rue de la Loi (μεταξύ Schuman και της μικρής περιφερειακής οδού R20), η σήραγγα Reyers που έρχεται από τον αυτοκινητόδρομο E40 προς το κέντρο και η σήραγγα Cinquantenaire προς Arts-Loi. Η Αστυνομία συνιστά στους πολίτες να αποφύγουν τη χρήση των οχημάτων τους σήμερα και να προτιμήσουν τα Μέσα Μεταφοράς, κυρίως το μετρό και το τρένο. 

Την 1η Φεβρουαρίου περισσότερα από 1.000 τρακτέρ είχαν κατακλύσει τους δρόμους, ενώ είχαν σημειωθεί επεισόδια έξω από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Επέστρεψαν στις 26 Φεβρουαρίου, όταν κατάφεραν να προσεγγίσουν ακριβώς έξω από το κτήριο των συνεδριάσεων των υπουργών Γεωργίας, σπάζοντας τον αστυνομικό κλοιό και τα προστατευτικά κιγκλιδώματα, καίγοντας λάστιχα και πετώντας σανό τους δρόμους. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This