Σύνδρομο Ραπουνζέλ: Τρίχες βάρους 3 κιλών από το στομάχι 13χρονης στο Λίβερπουλ

Έτρωγε τα μαλλιά της για να αντιμετωπίσει το άγχος και το bullying

Must Read

Μια ακόμη τραγική περίπτωση έφηβης που πάσχει από το Σύνδρομο Ραπουνζέλ αποκαλύφθηκε στην Βρετανία. Μια 13χρονη από το Λίβερπουλ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία τής αφαιρέθηκε από το στομάχι μάζα με τρίχες βάρους 3 κιλών.

Φωτό: Daily Star

Η Μελίσα Γουίλιαμς νοσηλεύτηκε καθώς το στομάχι της δεν μπορούσε να κρατήσει το φαγητό. Οι γιατροί ανακάλυψαν μια μάζα μαλλιών στο μέγεθος μπάλας ράγκμπι στο στομάχι της. Ακολούθησε χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία ο «τριχωτός» όγκος κόπηκε σε 4 τμήματα για να αφαιρεθεί. Το χειρουργείο αποδείχθηκε σωτήριο για την ζωή της ανήλικης.

Φωτό: Daily Star

Η έφηβη από το Λίβερπουλ έτρωγε τα μαλλιά της για να αντιμετωπίσει το άγχος και το bullying που βίωνε. Η μητέρα της δήλωσε:

«Ήταν πολύ απομονωμένη. Δεν συναναστρεφόταν με άλλους και στην πορεία παρατήρησα ότι τα μαλλιά της κονταίνουν όλο και περισσότερο.

Κατέληξε να μείνει εκτός σχολείου, γιατί δεν την εκφοβίζει μόνο ένα άτομο, αλλά όλη η τάξη. Είχε χάσει πολύ βάρος και, στην αρχή νόμιζα ότι είχε διατροφική διαταραχή. Μου είπε “όχι μαμά, απλά πονάω όταν τρώω. Νιώθω ότι το φαγητό έχει κολλήσει στον λαιμό μου”».

Φωτό: Daily Star

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This