Καταδυτική εκδρομή κατέληξε σε τραγωδία με έναν νεκρό τουρίστα στην Μάλτα

Ξέσπασε σφοδρή θαλασσοταραχή στην περιοχή

Must Read

Τραγική κατάληξη είχε εκδρομή τουριστών στην Μάλτα σε δημοφιλές σημείο κατάδυσης στα βόρεια του νησιού. Ένας 45χρονος Ολλανδός έχασε την ζωή του και 17 ακόμη διασώθηκαν όταν ξέσπασε σφοδρή θαλασσοταραχή στην περιοχή.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ επικαλούμενο τις Αρχές της χώρας, οι τουρίστες ήταν χωρισμένοι σε δύο ομάδες και συμμετείχαν σε καταδυτική εκδρομή στα ανοιχτά του λιμανιού Τσίρκεουα. Οι καιρικές συνθήκες επιδεινώθηκαν τάχιστα και ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν μεγάλα κύματα.

Περιπολικά σκάφη και ένα ελικόπτερο κινητοποιήθηκαν αναζητώντας τους τουρίστες, οι οποίοι είχαν καταδυθεί σε περιοχή δημοφιλούς ναυαγίου.

Τέσσερα άτομα κατάφεραν να κολυμπήσουν μέχρι την ακτή σε απόσταση μικρότερη του ενός μιλίου. Οι υπόλοιποι περισυνελέγησαν μέσα από την φουρτουνιασμένη θάλασσα, ωστόσο, ένας κατέληξε κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι οι δύτες ήταν διαφόρων εθνικοτήτων, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως τα ονόματά τους.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This