Σε πωλητή… Βίβλων «μετατράπηκε» ο Ντόναλντ Τράμπ ενόψει Πάσχα!

Τόνισε ότι τα έσοδα δεν θα χρησιμοποιηθούν για τη χρηματοδότηση της προεκλογικής του εκστρατείας

Must Read

Είναι γνωστή η απήχηση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τράμπ στους θρησκευόμενους ψηφοφόρους και ιδιαίτερα στους Ευαγγελιστές, ωστόσο, σήμερα το πήγε ένα βήμα παραπέρα, καθώς δεν δίστασε να διαφημίσει μέχρι και τη Βίβλο!

Συγκεκριμένα, ανακοινώνοντας σήμερα την επ’ αμοιβή σύμπραξή του με έναν σταρ της μουσικής καντρι ώστε να πωλούν Βίβλους, το «αγαπημένο του βιβλίο», όπως έχει πει στο παρελθόν, ο Τράμπ ανέφερε ότι «Η θρησκεία και ο χριστιανισμός είναι τα δύο πράγματα που λείπουν περισσότερο σ’ αυτήν τη χώρα».

Μάλιστα, στο τρίλεπτο βίντεο που αναρτήθηκε στον ιστότοπό του, την πλατφόρμα Truth Social, εν μέσω της Μεγάλης Εβδομάδας πριν από το Πάσχα των Καθολικών, ο -για άλλη μια φορά- υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών, «πόνταρε» στο θρησκευτικό συναίσθημα των οπαδών του, ενθαρρύνοντας τους να αγοράσουν τη Βίβλο που τους προτείνει έναντι 59,99 δολαρίων.

«Πρέπει να ξαναδώσουμε στην Αμερική την πίστη της», είπε, παραπέμποντας στο εμβληματικό σλόγκαν της προεκλογικής εκστρατείας του «Ξαναδώστε στην Αμερική το μεγαλείο της», ενώ αξίζει να τονιστεί ότι την συγκεκριμένη Βίβλο θα την πωλεί σε συνεργασία με τον γνωστό συντηρητικό μουσικό, Λι Γκρίνγουντ, το τραγούδι του οποίου «God Bless the USA» («Ο Θεός να ευλογεί την Αμερική» ακούγεται σε όλες τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Τραμπ.

Τέλος, ο οργανισμός που προωθεί τη συγκεκριμένη Βίβλο γράφει στον ιστότοπό του ότι είναι «η μοναδική εγκεκριμένη από τον Ντόναλντ Τραμπ», ενώ διευκρινίζει ότι τα έσοδα δεν θα χρησιμοποιηθούν για να χρηματοδοτηθεί η προεκλογική εκστρατεία του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου, αλλά ότι η εικόνα του χρησιμοποιείται στο πλαίσιο μιας «επ’ αμοιβή συνεργασίας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This