Εμανουέλ Μακρόν: Χαλαρός και… ετοιμοπόλεμος στη Βραζιλία – Δεν πτοείται από το κράξιμο στα social media

Δεν φαίνεται να... ιδρώνει το αφτί του για τα περιττά έξοδα της πολυτελούς διαβίωσης του

Must Read

Oι Γάλλοι σφίγγουν το ζωνάρι ώστε το προεδρικό Μέγαρο των Ηλυσίων να ξοδεύει αλόγιστα αντ’ αυτών! Μια θέση business class, στην πτήση Παρίσι-Ρίο 484 της Air France, αξίας άνω των 3.000 ευρώ αγόρασε υπάλληλος του Ελιζέ, στις 23 Μαρτίου, με μοναδικό σκοπό να τοποθετηθούν δυο πλαστικά καλύμματα που περιείχαν τα κοστούμια του Εμανουέλ Μακρόν, που πραγματοποιούσε επίσημη επίσκεψη στη Βραζιλία και τη Γαλλική Γουιάνα, από τις 23 εως τις 29 Μαρτίου. Ο… συνοδός των προεδρικών κοστουμιών, αφού τα στερέωσε προσεκτικά, κάθισε στην διπλανή θέση. Όταν μια αεροσυνοδός προσφέρθηκε να βάλει τα καλύμματα σε ένα από τα ντουλάπια που προορίζονται για το σκοπό αυτό, ο επιβάτης, μέλος της συνοδείας του Εμμανουέλ Μακρόν, απάντησε αρνητικά. Συνεπώς, τα κοστούμια παρέμειναν στο κάθισμα κατά τη διάρκεια της πτήσης των 11.30 ωρών, αναφέρουν δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μια συνήθη διαδικασία. «Όταν ταξιδεύεις με τα πράγματα του Προέδρου, παίρνεις μια “έξτρα θέση”», αναφέρει πηγή του Μεγάρου των Ηλυσίων. Η Air France προσφέρει έκπτωση 25% για την επιπλέον αυτή θέση. Η μέση τιμή της επιπλέον θέσης που καταγράφηκε τον Μάρτιο στον ιστότοπο της Air France ήταν 3355 ευρώ για ένα ταξίδι Παρίσι-Ρίο στην business class.

Πάντως τον Μακρόν δεν φαίνεται να απασχολούν τα περιττά έξοδα της πολυτελούς διαβίωσης του, την οποία πληρώνουν οι Γάλλοι φορολογούμενοι. Πέρα από τις προεδρικές υποχρεώσεις και τα συμβόλαια συνεργασίας, στο ταξίδι του στη Βραζιλιά πέρασε καλά. Σε στιγμές χαλάρωσης και ευφορίας, φωτογραφίηθηκε σαν ζευγάρι μαζί με τον βραζιλιάνο ομόλογο του Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα όπου οι φωτογραφίες έχουν γίνει αντικείμενο σχολίων.

Για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, ο γάλλος πρόεδρος δήλωσε «κάποιοι συνέκριναν τις εικόνες της επίσκεψής μου στη Βραζιλία με αυτές ενός γάμου, τους λέω: ήταν ένας!»

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στη Βραζιλία, ο Μακρόν φαίνεται πως έχασε τουλάχιστον 25 κιλά! Ενδεχομένως από τη διαφορά ώρας ή την… υπερθέρμανση του πλανήτη!

Δείτε επίσης: Έδωσαν χέρια Μακρόν και Λούλα – Γαλλική βοήθεια στην Βραζιλία για την κατασκευή πυρηνοκίνητου υποβρυχίου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This