Ένοπλη επίθεση στο Εκουαδόρ: Τουλάχιστον 8 νεκροί – Σοκαριστικές στιγμές

Έκρηξη βίας - Βίντεο ντοκουμέντο με σκληρές εικόνες

Must Read

Σκηνικό τρόμου στον Ισημερινό! Στιγμές σοκαριστικές…

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τόσοι τραυματίστηκαν, στην διάρκεια ένοπλης επίθεσης στην Γουαγιακίλ (νοτιοδυτικό Εκουαδόρ), όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Πρόκειται για την τρίτη ένοπλη επίθεση με νεκρούς μέσα σε δύο ημέρες στην χώρα. «Ένοπλοι που επέβαιναν σε όχημα άνοιξαν πυρ εναντίον ομάδας ανθρώπων σε νότια συνοικία της πόλης. Υπάρχουν νεκροί και τραυματίες, συνεχίζουμε τις έρευνες» ανέφεραν οι αρχές.

Και άλλα θύματα

Να τονιστεί επιπροσθέτως πως πέντε ταξιδιώτες, πολίτες του Ισημερινού, είχαν απαχθεί και σκοτωθεί στην παραλία του Αγιάμπε, όταν ένοπλοι τούς εξέλαβαν ως μέλη αντίπαλης συμμορίας! Επίσης τέσσερις ακόμη άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ένας αξιωματικός του στρατού, σκοτώθηκαν στην πόλη Μάντα, στην επαρχία Μανάμπι.

Ο Ισημερινός, άλλοτε όαση ειρήνης στη Λατινική Αμερική, πλήττεται από την ανεξέλεγκτη βία, καθώς έγινε ο κύριος κόμβος εξαγωγής κοκαΐνης που παράγεται κατά βάση στο Περού και την Κολομβία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This