Γαλλία: Ανακαλύφθηκαν ανθρώπινα οστά που ανήκουν στον μικρό Εμίλ!

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για το δίχρονο παιδί που αγνοείτο

Must Read

Φρίκη… Η τραγική κατάληξη σε ένα θρίλερ, ένα απόλυτο δράμα που έχει συγκλονίσει παγκοσμίως! Η πολύκροτη και σοκαριστική υπόθεση ωστόσο φαίνεται να έχει πολλά ακόμη επεισόδια μέχρι την άκρη του νήματος και την λύση του μυστηρίου…

Πιο συγκεκριμένα, οστά που αντιστοιχούν στο σώμα του μικρού Εμίλ, ενός παιδιού μόλις δυόμιση ετών που εξαφανίστηκε πριν από εννέα μήνες στην περιοχή Άλπ-ντε-Οτ-Προβάνς, στη νοτιοανατολική Γαλλία, βρέθηκαν από τις αρχές, όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία της Αιξ-αν-Προβάνς…

«Το Σάββατο η εθνική αστυνομία ενημερώθηκε για την ανακάλυψη οστών κοντά στον οικισμό Βερνέτ, των οποίων οι αναλύσεις γενετικής ταυτοποίησης κατέστησαν δυνατό να συμπεράνουμε σήμερα ότι ήταν τα οστά του παιδιού Εμίλ Σολέγ», ανέφερε ο εισαγγελέας, Ζαν-Λικ Μπασόν. Όταν ο μικρός Εμίλ εξαφανίστηκε στις 8 Ιουλίου, είχε μόλις φτάσει για τις καλοκαιρινές διακοπές στο εξοχικό σπίτι των παππούδων του (από την πλευρά της μητέρας του). Δύο γείτονες επιμένουν ότι τον είδαν στον κεντρικό δρόμο του χωριού Οτ-Βερνέ, αλλά υπάρχουν γενικότερα αντικρουόμενες μαρτυρίες.

Η ανακοίνωση της εισαγγελίας αναφέρει μέσα σε όλα πως «σε εξέλιξη βρίσκεται και εγκληματολογική έρευνα, ενώ η αστυνομία πραγματοποιεί επιπλέον έρευνες στην περιοχή όπου βρέθηκαν τα οστά». Τελευταία φορά που υπήρξαν ίχνη του Εμίλ ήταν σε βόλτα με τον 58χρονο παππού του. Έκτοτε η τύχη του αγνοείτο. Οι ερευνητές δεν απέκλεισαν κανένα ενδεχόμενο στην όλη τραγική ιστορία, συμπεριλαμβανομένου του σεναρίου της απαγωγής και της ανθρωποκτονίας.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε εξάλλου ότι είδε τον παππού του, φυσιοθεραπευτή/οστεοπαθητικό στο επάγγελμα, να… κόβει ξύλα έξω από το σπίτι του, περίπου την ώρα που σημειώθηκε ως ώρα εξαφάνισης του παιδιού!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This