Λωρίδα της Γάζας: Απέσυρε τα άρματα μάχης από το νοσοκομείο Αλ Σίφα ο ισραηλινός στρατός

Η Χαμάς κάνει λόγο για αμέτρητους νεκρούς και τεράστιες υλικές ζημιές στο νοσηλευτικό ίδρυμα

Must Read

Απέσυρε μετά από δύο εβδομάδες τα άρματα μάχης και τα τεθωρακισμένα οχήματα του ο ισραηλινός στρατός, από το νοσοκομείο Αλ Σίφα, στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με ανταποκριτή του Γαλλικού Πρακτορείου. Τις ίδιες πληροφορίες διέρρευσαν και αυτόπτες μάρτυρες από το σημείο.

Τα άρματα και τα άλλα οχήματα βγήκαν από τον περίβολο του νοσοκομείου, όπου είχαν εισβάλει και μάλιστα, άνοιξαν πυρ για να καλύψουν την αποχώρησή τους. Τελικά, έφυγαν από τη συνοικία Ρίμαλ προς τη νοτιοδυτική κατεύθυνση στην πόλη της Γάζας, προς τη συνοικία Τελ αλ Χάουα.

Εντούτοις, μέχρι και αυτή τη στιγμή, ο ισραηλινός στρατός δεν έχει επιβεβαιώσει πως απέσυρε τις δυνάμεις του από το νοσοκομείο ως αυτό το στάδιο.

«Δεκάδες πτώματα μαρτύρων, ορισμένα σε κατάσταση αποσύνθεσης»

Στον αντίποδα, το υπουργείο Υγείας της Χαμάς ανακοίνωσε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ότι στο νοσοκομείο Σίφα, βρέθηκαν δεκάδες πτώματα.

«Δεκάδες πτώματα μαρτύρων, ορισμένα σε κατάσταση αποσύνθεσης, βρέθηκαν μέσα στο νοσοκομείο Σίφα και γύρω από αυτό», ανέφερε το Υπουργείο σε ανακοίνωσή του και συνέχισε: «Οι υλικές ζημιές είναι πολύ μεγάλες στο σύνολο των κτιρίων της εγκατάστασης».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This