Η εθνοκάθαρση της Κύπρου συνεχίζεται

Must Read

Η απόκοσμη φωτογραφία απεικονίζει ένα ακόμα βεβηλωμένο ελληνοχριστιανικό νεκροταφείο στα κατεχόμενα βόρεια της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η Τουρκία προσπαθεί συστηματικά να εξαλείψει κάθε ίχνος των γηγενών Ελληνοκυπρίων από τις περιοχές που κατοικούσαν εδώ και χιλιετίες μέσω μιας πολιτιστικής γενοκτονίας.

Εκατοντάδες εκκλησίες και νεκροταφεία έχουν βανδαλιστεί και λεηλατηθεί από τότε που η Τουρκία κατέλαβε παράνομα το βόρειο τμήμα της μαρτυρικής Νήσου το 1974.

Και όμως, παρότι η Κύπρος ανήκει στην ΕΕ και μάλιστα στον σκληρό πυρήνα της, την ευρωζώνη, η Τουρκία χαρακτηρίζεται «φιλικό κράτος» και δεν έχει υποστεί την παραμικρή κύρωση για το πρωτοφανές και στυγερό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που διαπράττει….

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This