Ανατίναξαν το αυτοκίνητο Ουκρανού της SBU που αυτομόλησε στη Ρωσία!

«Αυτό το τέρας πρέπει να θυμάται τη μοίρα του Ιούδα. Είναι θέμα χρόνου» απειλούσε σε ανακοίνωση η ουκρανική υπηρεσία ασφαλείας

Must Read

Το εγκληματικό της πρόσωπο δείχνει η SBU που πλέον ανοιχτά δολοφονεί όσους δεν ακολουθούν το δόγμα Ζελένσκι και Αζόφ!

Ένας πρώην αξιωματικός της ουκρανικής υπηρεσίας ασφαλείας (SBU), ο Βασίλι Προζόροφ, τραυματίστηκε σήμερα Παρασκευή σε ένα «συμβάν» με το αυτοκίνητό του στη Μόσχα, μετέδωσαν τα ρωσικά πρακτορεία TASS και Ria Novosti. Πλάνα από κάμερα ασφαλείας δείχνουν μια έκρηξη όταν ένας άνδρας, που φέρεται να είναι ο Προζόροφ, μπαίνει στο ΙΧ του και ανοίγει τη μηχανή.

Το θύμα φέρει τραύματα στα χέρια και τα πόδια, σύμφωνα με το δεύτερο πρακτορείο που επικαλείται μια πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας η οποία ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Μια άλλη πηγή, της υπηρεσίας παροχής πρώτων βοηθειών, είπε ότι ο Προζόροφ τραυματίστηκε όταν εξερράγη μια βόμβα κάτω από το όχημά του, κοντά στην κατοικία του, στα βόρεια της ρωσικής πρωτεύουσας. Η Ερευνητική Επιτροπή, το όργανο που διεξάγει τις ποινικές έρευνες στη Ρωσία, επιβεβαίωσε ότι σημειώθηκε ένα συμβάν στο οποίο «υπέστη ζημιές το αυτοκίνητο και τραυματίστηκε ο ιδιοκτήτης του», χωρίς όμως να διευκρινίσει εάν επρόκειτο για έκρηξη.

Άλλη πηγή, προσκείμενη στον Προζόροφ, είπε στο πρακτορείο Ria Novosti ότι η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο. «Είναι ζωντανός, είναι καλά», ανέφερε. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η έκρηξη μπορεί να προέρχεται από… «βλάβη σε σωλήνα φυσικού αερίου»!

Τον Μάρτιο του 2019 ο Βασίλι Προζόροφ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στη Μόσχα όπου δήλωσε ότι αυτομόλησε και τάχθηκε στο πλευρό της Ρωσίας. Υποστήριζε τότε ότι εργάστηκε για τη SBU μεταξύ 1999-2018, αλλά έδινε πληροφορίες στη Ρωσία από τον Απρίλιο του 2014 «για ιδεολογικούς σκοπούς».

Η SBU αντέδρασε, ανακοινώνοντας ότι ο Προζόροφ απολύθηκε το 2018 λόγω «ανεπάρκειας», κατηγορώντας τον ότι έπινε υπερβολικά στη δουλειά και ότι «πουλήθηκε» στους Ρώσους. «Αυτό το τέρας πρέπει να θυμάται τη μοίρα του Ιούδα. Είναι θέμα χρόνου» είχε αναφέρει απειλητικά στην ανακοίνωσή της.

Το Κίεβο δεν έχει σχολιάσει ακόμη το σημερινό συμβάν.

Από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία έχουν γίνει στη Ρωσία πολλές δολοφονίες ή απόπειρες εναντίον προσώπων που στηρίζουν τις στρατιωτικές επιχειρήσεις του Κρεμλίνου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This