Νέο θρίλερ με Boeing – Έχασε έναν τροχό κατά την απογείωση

Το συμβάν προστίθεται σε μια σειρά άλλων από τις αρχές του 2024

Must Read

Τρόμος για επιβάτες πτήσης με Boeing 737 στην Νότια Αφρική, όταν το αεροσκάφος απώλεσε ένα τροχό κατά την διάρκεια της απογείωσης. Ο κυβερνήτης έκανε αναγκαστική προσγείωση αμέσως μόλις συνέβη το περιστατικό.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Το συμβάν προστίθεται σε μια σειρά άλλων που έχουν καταγραφεί από τις αρχές του 2024 και στον απόηχο της κατάθεσης μάρτυρα στο αμερικανικό Κογκρέσο, την περασμένη εβδομάδα. Εκεί τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι η Boeing παίζει «ρώσικη ρουλέτα» με τις ζωές των ανθρώπων.

Η εταιρεία αρνείται τις κατηγορίες και δύο μηχανικοί της δήλωσαν ότι τόσο στις δοκιμές σχεδιασμού όσο και στις επιθεωρήσεις αεροπλάνων, ηλικίας ακόμη και 12 ετών, δεν υπήρξαν ευρήματα ρωγμών. Η διοίκηση υποστηρίζει ότι οι ισχυρισμοί για την δομική ακεραιότητα του 787 είναι ψευδείς.

Πηγή φωτό: Print Screen

Δείτε επίσης: 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This