Ένας κανίβαλος και ένας μανιακός δολοφόνος αποφυλακίστηκαν, πήγαν στην πρώτη γραμμή και έγιναν φιλαράκια!

Κύλησε ο τέντζερης...

Must Read

Θα μπορούσε να είναι και η αρχή ενός ανέκδοτου, αλλά δυστυχώς είναι πραγματικότητα. Ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται να υποστηρίζουν ουκρανικές και ρωσικές ιστοσελίδες που παρουσιάζουν το σχετικό θέμα.

Η ιστορία έχει ως εξής:

Ένας Ρώσος που καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκιση επειδή δολοφόνησε έναν άνδρα και έφαγε την καρδιά του, βγήκε από τη φυλακή για να πάει πολεμήσει στην Ουκρανία.

Ο Ντμίτρι Μαλίσεφ, κάτοικος της νότιας ρωσικής πόλης Βόλγκογκραντ, ηγήθηκε μιας μαφιόζικης ομάδας που είχε ήδη σκοτώσει δύο επιχειρηματίες το 2013, ανέφερε το τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο V1.ru.

Αλλά η εγκληματική του καριέρα πήρε μια ακόμη πιο απαίσια τροπή το 2014, όταν σκότωσε έναν 46χρονο Τατζίκο μετανάστη κατά τη διάρκεια ενός καυγά.

Ο Μαλίσεφ χτύπησε τον άτυχο άνδρα με τον οποίο έπιναν παρέα τέσσερις φορές στο κεφάλι, του ξερίζωσε την καρδιά, μετά την τηγάνισε και την έφαγε, βιντεοσκοπώντας όλη την αποτρόπαια πράξη του!

«Τηγανίζουμε ανθρώπινη σάρκα. Να, μια καρδιά. Έχω ήδη προσθέσει κρεμμύδι», έλεγε στο φριχτό βίντεο που τραβούσε με το τηλέφωνό του!

Ο Μαλίσεφ νοσηλεύεται επί του παρόντος σε νοσοκομείο, γιατί όπως είπε στους δημοσιογράφους: «Μια χειροβομβίδα έπεσε πάνω μου κατά τη διάρκεια ενός ελιγμού επίθεσης. Έχω σπασμένο σαγόνι, σκάγια στο γόνατο και το αριστερό μου χέρι και το αριστερό μου τύμπανο έσπασε. Δεν υπάρχει τίποτα να δούμε εδώ».

Κύλησε ο τέντζερης…

Το V1.ru βρήκε επίσης φωτογραφίες του Ρώσου κανίβαλου στην πρώτη γραμμή. Μια από αυτές τον δείχνει δίπλα στον Αλεξάντερ Μασλένικοφ, έναν δολοφόνο από την ίδια περιοχή, ο οποίος σκότωσε και διαμέλισε δύο γυναίκες που γνώρισε ενώ τραγουδούσε καραόκε το 2017.

Ένα δικαστήριο τον καταδίκασε σε 23 χρόνια φυλάκιση το 2019. Οι ντόπιοι είπαν ότι ο Μασλένικοφ είχε καταταγεί στη Wagner την άνοιξη του 2023, αν και αυτό δεν επιβεβαιώθηκε.

Ο Μαλίσεφ επιβεβαίωσε στο V1.ru ότι τόσο αυτός όσο και ο Μασλένικοφ, υπέγραψαν συμβόλαιο για να βγουν από τη φυλακή και να υπηρετήσουν στο ρωσικό στρατό -σε μια διαβόητη στρατιωτική σωφρονιστική μονάδα που αποτελείται από καταδικασμένους βιαστές και δολοφόνους, την Storm V.

«Ο Αλεξάντερ κι εγώ ήμασταν μαζί στη φυλακή και καταταγήκαμε και οι δύο στο Υπουργείο Άμυνας τον Οκτώβριο του 2023», είπε ο Μαλίσεφ στο V1.ru και ισχυρίστηκε ότι οι δυο τους δεν είναι σαν τους άλλους εγκληματίες, αλλά «έχουν αρχές»!

«Κατάλαβα τι έκανα και πού πήγαινα. Τι θα κάνατε αν κάποιος δίδασκε στην κόρη σας πώς να βάζει σωστά το προφυλακτικό στο δημοτικό; Ή είδατε άντρες να περπατούν στο δρόμο και να φιλιούνται μεταξύ τους; Πιστεύετε ότι είναι φυσιολογικό; Εγώ όχι», σχολίασε ακόμα για την συμμετοχή του στην «σταυροφορία για να σώσει τις«παραδοσιακές αξίες από την παρεκκλίνουσα Δύση».

Τουλάχιστον 57 Ρώσοι πολίτες έχουν σκοτωθεί μέχρι στιγμής από κατάδικους που επέστρεψαν στα σπίτια τους αφού έλαβαν χάρη για να πάρουν μέρος στον πόλεμο, ανέφερε το ανεξάρτητο πρακτορείο Verstka την περασμένη εβδομάδα.

Μετά από μια σειρά από ανησυχητικούς τίτλους στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με πρώην κατάδικους που αποφυλακίστηκαν και άρχισαν να σφάζουν τους γείτονές τους, ή βίαζαν μαθήτριες, το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας σταμάτησε να δίνει χάρη και άρχισε να προσφέρει μόνο υπό όρους αποφυλάκιση.

*πηγή φωτογραφίας: Πηγή: Dmitry Malyshev / Ok.ru

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This