Νεκρός βρέθηκε ο γιος του Βλάντο Τζούροβιτς – Είχε δηλώσει την εξαφάνισή του

Τα αίτια του θανάτου του παραμένουν άγνωστα

Must Read

Τραγικές στιγμές για την οικογένεια του Βλάντο Τζούροβιτς. Ο Σέρβος προπονητής που έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό του μπάσκετ θρηνεί το θάνατο του 49χρονου γιου του.

Η σορός του Νεμπόισα Τζούροβιτς εντοπίστηκε το μεσημέρι της Μ. Παρασκευής σε δάσος στο Βελιγράδι, μία ημέρα μετά τη δήλωση εξαφάνισής του στην αστυνομία από τον 75χρονο πατέρα του.

Σύμφωνα με τα σερβικά ΜΜΕ, τα αίτια του θανάτου του παραμένουν άγνωστα μέχρι στιγμής και ο εισαγγελέας του Βελιγραδίου έχει ζητήσει να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις αλλά και αυτοψία.

Ο Βλάντο Τζούροβιτς έχει και μία κόρη, τη Νίνα.

Ο 75χρονος προπονητής έγινε γνωστός στην Ελλάδα από την παρουσία του στον πάγκο αρκετών ελληνικών ομάδων. Συγκεκριμένα, από το 1988 μέχρι το 1993 υπήρξε προπονητής του Πανιωνίου, την περίοδο 1993-94 είχε αναλάβει τα ηνία του Άρη και στη συνέχεια της ΑΕΚ, ενώ τη σεζόν 1996-97 κάθισε εκ νέου στον πάγκο της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This