Φρίκη στο Τέξας: «Πες αντίο στον μπαμπά στην κάμερα», είπε στον τρίχρονο γιο της – Τον σκότωσε και αυτοκτόνησε!

Ανατριχιαστικές στιγμές

Must Read

Ούτε σε σκηνές τρόμου στο σινεμά! Οι αρχές συνέταξαν το χρονοδιάγραμμα των τελευταίων ωρών της ζωής μίας γυναίκας από το Τέξας των ΗΠΑ, προτού πυροβολήσει τον 3χρονο γιο της και στην συνέχεια αυτοκτονήσει προκειμένου… να εκδικηθεί τον πρώην σύζυγό της! Μία ιστορία απίστευτη, μία τραγωδία που δεν την χωρά ανθρώπινος νους.

Την περασμένη Πέμπτη ο σερίφης της κομητείας Bexar, Χαβιέ Σαλαζάρ, εξέθεσε τις τελευταίες στιγμές της Σαβάνα Κρίγκερ, κατοίκου του Σαν Αντόνιο και του μικρού γιου της, Κάιντεν, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί με τραύματα από πυροβολισμούς σε πάρκο, νωρίτερα, στις 18 Μαρτίου, εν μέσω δικαστικής μάχης για την επιμέλειά του.

Το ιατροδικαστικό γραφείο της κομητείας είχε επιβεβαιώσει ότι ο θάνατός της χαρακτηρίστηκε ως αυτοκτονία και του Κάιντεν ως ανθρωποκτονία. Αιτία θανάτου και των δύο, σύμφωνα με το People, ήταν τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι.

Σε συνέντευξη Τύπου ο Σαλαζάρ είπε ότι η Σαβάνα έφυγε από την εργασία της στις 12:49 μ.μ. στο Lincoln Aviator και κατευθύνθηκε στην κατοικία του πρώην συζύγου της στο Verde Bosque. Πιστεύεται ότι μπήκε στο σπίτι του και κατέστρεψε τα προσωπικά του αντικείμενα, ενώ ο άγνωστος βρισκόταν στην δουλειά. Ο σερίφης πρόσθεσε ότι στη συνέχεια η ίδια μετέβη στο σπίτι της στο Ντόβερς Ντεν του Σαν Αντόνιο, όπου θεωρείται ότι ήταν μόνη, ενώ άπλωσε αναμνηστικά από τον γάμο της σε ένα κρεβάτι και πιθανώς «πυροβόλησε δύο φορές» τις φωτογραφίες του γάμου της.

Ο Σαλαζάρ σημείωσε ότι οι κάλυκες των σφαιρών ταίριαζαν με αυτούς που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος, όπου το σώμα της εντοπίστηκε μαζί με εκείνο του Κάιντεν στις 19 Μαρτίου, μετά την έκδοση Amber Alert, την αμέσως προηγούμενη ημέρα.

Στη συνέχεια λοιπόν, όπως περιγράφονται τα δραματικά γεγονότα, η Σαβάνα άφησε το σπίτι της και πήγε στον παιδικό σταθμό του Κάιντεν για να τον παραλάβει στις 2:33 μ.μ. Έκανε FaceTime με τον πρώην σύζυγό της γύρω στις 2:46 μ.μ. Ο Σαλαζάρ είπε ότι σύμφωνα με μία ηχογράφηση,βείπε στον πρώην της: «Δεν θα έχεις τίποτα απολύτως μέχρι το τέλος της ημέρας».

Οδήγησε ως στο Tom Slick Park, ενώ ο πρώην σύζυγός της κάλεσε ταυτόχρονα τις αρχές για αναφορά παραβίασης και φθοράς της κατοικίας του. Μετά από αποτυχημένη κλήση στο FaceTime, η Σαβάνα έστειλε στον πρώην σύζυγό της ένα ανατριχιαστικό μήνυμα: «Πες αντίο στον γιο σου».

Έπειτα από περισσότερες αποτυχημένες προσπάθειες να τον προσεγγίσει, η Σαβάνα έφτιαξε ένα βίντεο 21”, ενώ βρισκόταν στο σημείο, όπου βρέθηκαν τα δύο πτώματα. Σύμφωνα με τον Σαλαζάρ στο βίντεο καλεί τον Κάιντεν να πει «αντίο στον μπαμπά» και τον φιλάει. Εκτιμάται ότι αμέσως μετά τον σκότωσε…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This