Απίστευτο: Έβαψαν σκυλάκια ασπρόμαυρα για να μοιάζουν με… πάντα!

Εξοργιστική δικαιολογία από τον εκπρόσωπο του ζωολογικού κήπου

Must Read

Απίστευτη παραπλάνηση και εξαπάτηση των επισκεπτών ζωολογικού κήπου, με τους υπευθύνους να βρίσκουν απόλυτα φυσιολογικό το γεγονός ότι έβαψαν σκυλάκια για να μοιάζουν με… πάντα!

Αυτό συνέβη στον ζωολογικό κήπο Ταϊζού στην Κίνα, όπου και παρουσιάστηκε έκθεση με… σκύλους πάντα, χρεώνοντας μάλιστα 20 γουάν (δηλαδή 2,5 ευρώ).

Όπως αναφέρει το Sky News, τα ζώα ήταν τσόου τσόου, ράτσα με παχύ τρίχωμα από την Κίνα, τα οποία είχαν βαφτεί για να μοιάζουν με πάντα.

Αν και οι δικηγόροι του ζωολογικού κήπου δήλωσαν ότι «αναπόφευκτα οι επισκέπτες θα νιώσουν απογοητευμένοι και εξαπατημένοι όταν ανακαλύψουν την αλήθεια», εργαζόμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες για παραπλάνηση με την δικαιολογία ότι: «Η διατύπωση που χαρακτηρίζει τους σκύλους τσόου τσόου είναι σωστή και περιγράφει ακριβώς τι είναι, οπότε δεν εξαπατάμε τους επισκέπτες μας».

Ο δε εκπρόσωπος του ζωολογικού κήπου χρησιμοποίησε την εξοργιστική δικαιολογία: «Και οι άνθρωποι βάφουν τα μαλλιά τους. Η φυσική βαφή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σκύλους αν έχουν μακρύ τρίχωμα. Δεν υπάρχουν πάντα στον ζωολογικό κήπο και ως εκ τούτου θελήσαμε να κάνουμε αυτό».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This