Η Μόσχα προειδοποιεί τη Δύση να μην παίζει με τη φωτιά

«Η Ρωσία δεν θα αφήσει τέτοιες παραβιάσεις στο έδαφος της αναπάντητες»

Must Read

Σε ανακοίνωση προχώρησε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών προειδοποιώντας τη Δύση πως παίζει με τη φωτιά, από τη στιγμή που επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί δυτικούς πυραύλους και όπλα για να χτυπάει τη Ρωσία.

Μάλιστα επεσήμανε πως η Μόσχα δεν θα αφήσει μια τέτοια δράση αναπάντητη.

Κατηγορεί ΗΠΑ και Βρετανία για την έξαρση των ουκρανικών επιθέσεων κατά της Ρωσίας, έχοντας δώσει την άδεια στο Κίεβο να χρησιμοποιεί πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς και βαρύ οπλισμό, συστήματα με τα οποία την έχουν προμηθεύσει.

«Για μια ακόμη φορά, θα θέλαμε να προειδοποιήσουμε απερίφραστα την Ουάσιγκτον, το Λονδίνο, τις Βρυξέλλες και άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, όπως και το Κίεβο που είναι υπό τον έλεγχο τους, ότι παίζουν με τη φωτιά. Η Ρωσία δεν θα αφήσει τέτοιες παραβιάσεις στο έδαφος της αναπάντητες» αναφέρεται συγκεκριμένα στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This