Tραμπ: «Ο Πούτιν θα μου κάνει τη χάρη να απελευθερώσει τον Έβαν Γκέρσκοβιτς»

Τι απαντάει το Κρεμλίνο

Must Read

Ο Ντόναλντ Τραμπ έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η καλή του σχέση με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν θα του μπορούσε να εξασφαλίσει χάρη για την αποφυλάκιση του δημοσιογράφου της Wall Street Journal Έβαν Γκέρσκοβιτς.




 

Ο Τραμπ έγραψε στη συντηρητική σελίδα social media Truth Social, ότι αυτό θα συμβεί λίγο μετά τις αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου, στις οποίες επιδιώκει να νικήσει τον Τζο Μπάιντεν και να επιστρέψει στο Λευκό Οίκο, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Ο Έβαν Γκέρσκοβιτς, ο Δημοσιογράφος από τη Wall Street Journal, ο οποίος κρατείται από τη Ρωσία, θα απελευθερωθεί σχεδόν αμέσως μετά τις Εκλογές, αλλά σίγουρα πριν αναλάβω Καθήκοντα. Θα είναι σπίτι, ασφαλής και με την οικογένειά του», υποστήριξε ο Τραμπ.

«Ο Βλαντίμιρ Πούτιν, Πρόεδρος της Ρωσίας, θα το κάνει για μένα, αλλά όχι για οποιονδήποτε άλλον, και δεν θα πληρώσουμε τίποτα», πρόσθεσε.

Ο Τραμπ δεν αναφέρθηκε σε οποιεσδήποτε επαφές με τον Πούτιν ούτε είπε ποιους λόγους έχει για να πιστεύει ότι ο Ρώσος ηγέτης θα απελευθερώσει τον Γκέρσκοβιτς.

 

Από το Κρεμλίνο ήρθε γρήγορα η σχετική διάψευση, αναφέροντας πως καμία συνεννόηση δεν έχει υπάρξει μεταξύ των δύο πολιτικών ανδρών σχετικά με το θέμα του Γκέρσκοβιτς.

«Φυσικά ο Πούτιν δεν είχε επαφές με τον Ντόναλντ Τραμπ», είπε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.  «Επαφές σχετικά με κρατουμένους πρέπει να διεξάγονται απολύτως σιωπηρά και με απόλυτη διακριτικότητα. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να είναι αποτελεσματικές», τόνισε περαιτέρω.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This