Πέμπτη 6/5/2021

Εγκληματίας παιδίατρος μοίραζε ψεύτικες διαγνώσεις καρκίνου σε παιδιά

Για να βγάλει από το οικονομικό αδιέξοδο το ιδιωτικό κέντρο υγείας που είχε στην ιδιοκτησία του, παιδίατρος του δημοσίου στη Βρετανία έκανε ψεύτικες διαγνώσεις καρκίνου σε παιδιά!

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που ερευνήθηκαν από εσωτερικό έλεγχο, σκοπός του γιατρού ήταν να τρομάξει τους γονείς, για να σπεύσουν να κάνουν πανάκριβες -και αχρείαστες- εξετάσεις στην ιδιωτική κλινική του.

Τουλάχιστον τρία ζευγάρια γονιών κατήγγειλαν τον τρόπο δράσης του δόκτορος Μίνα Τσόντχαρι για περιστατικά που συνέβησαν από τον Μάρτιο έως τον Αύγουστο του 2017 στο δημόσιο νοσοκομείο στο Φορθ Βάλεϊ της Σκοτίας.

Δείτε επίσης: Καταγγελίες εναντίον τεχνολογικών κολοσσών – Παιδιά έχασαν τη ζωή τους ενώ εργάζονταν στο Κονγκό

Πιστεύεται, όμως, ότι τα θύματά του είναι πολύ περισσότερα. Η συμπεριφορά του παιδιάτρου ήταν σχεδόν πανομοιότυπη. Αφού εξέταζε στο δημόσιο νοσοκομείο το παιδί, το οποίο ήταν άρρωστο για άλλη αιτία, ζητούσε να μιλήσει στους γονείς χωρίς την παρουσία του παιδιού. Τους έλεγε ότι εντόπισε μια μορφή καρκίνου, για παράδειγμα στο στομάχι, και ότι έπρεπε αμέσως να γίνουν εξετάσεις.

Τους απέτρεπε να τις κάνουν στο δημόσιο νοσοκομείο, υποστηρίζοντας ότι θα αργούσαν πολύ. Τους έστελνε στο δικό του ιατρικό κέντρο Meras Healthcare, που έχει έδρα στη Γλασκόβη, όπου μεταξύ άλλων έκαναν εξετάσεις αίματος που κόστιζαν πάνω από 3.800 ευρώ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ