«Αρχαία» προφητεία συνδέει τον Πάπα Φραγκίσκο με το… τέλος του κόσμου

Must Read

O Πάπας της Ρώμης θα είναι αυτός που θα σηματοδοτήσει σύντομα την αρχή του Τέλους, αν ισχύσουν οι φήμες που τον θέλουν έτοιμο να παραιτηθεί το 2020, εκπληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο την προφητεία που ξεστόμισε πριν από 900 χρόνια ο άγιος Μαλαχίας.

Το 1139 ο αρχιεπίσκοπος Μαλαχίας πήγε στη Ρώμη από την Ιρλανδία για να δώσει αναφορά για τα πεπραγμένα του και εκεί είχε ένα περίεργο όραμα για το μέλλον, στο οποίο είδε μεταξύ άλλων τα ονόματα των 112 μελλοντικών προκαθημένων της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας.

Η πρόβλεψή του, που αφορούσε τον 111ο Πάπα, τον Βενέδικτο τον 16ο, ήταν «Gloria Olivae», που σημαίνει «Η δόξα της Ελαίας». Το Τάγμα του Αγίου Βενέδικτου είναι γνωστό και ως Olivetiani, γεγονός που, σύμφωνα με αναλυτές, δείχνει να συμπίπτει με την προφητεία.

Θα παραιτηθεί το 2020

Ωστόσο, η προφητεία για τον 112ο και τωρινό Πάπα Φραγκίσκο είναι αυτή που προκαλεί ανατριχίλα. «Στον τελικό διωγμό της Αγίας Ρωμαϊκής Εκκλησίας θα βασιλεύει ο Πέτρος ο Ρωμαίος, ο οποίος θα βοσκήσει το ποίμνιό του μέσα σε μεγάλη δοκιμασία μετά την οποία η πόλη των επτά λόφων (Ρώμη) θα καταστραφεί και ο φοβερός Κριτής θα κρίνει τους ανθρώπους. Τέλος» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας του σημερινού Πάπα λεγόταν Πιέτρο, δηλαδή Πέτρος, και ήταν από την Ιταλία.

Διαβάστε επίσης: Τι είπε ο πάπας Φραγκίσκος εναντίον των κρατών που παράγουν όπλα

Η βρετανική εφημερίδα «Daily Express» θυμίζει ότι ο δημοσιογράφος Όστιν Ιβερέι, πρώην διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων του πρώην αρχιεπισκόπου του Ουεστμίνστερ, καρδινάλιου Κόρμακ Μέρφι Ο Κόνορ, είχε δηλώσει το 2013 ότι το περιβάλλον του Πάπα έλεγε πως ο 83χρονος προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θα χρειαζόταν επτά χρόνια για να ολοκληρώσει το πλάνο του, οπότε αυτό σημαίνει πως το 2020 θα παραιτηθεί, καθώς έτσι κι αλλιώς είχε εκφραστεί θετικά γι’ αυτήν την κίνηση του προκατόχου του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This