Βανδάλισαν το κόκκινο πορτρέτο του Καρόλου με τον… κρυμμένο διάβολο

Must Read

Tο πρώτο επίσημο πορτρέτο του βασιλιά Καρόλου βανδάλισε ομάδα ακτιβιστών που εισέβαλλε στην γκαλερί Philip Mold, στο Λονδίνο.

Οι δύο ακτιβιστές της Animal Rising κόλλησαν αφίσες από καρτούν πάνω στο πορτρέτο του βασιλιά Καρόλου, διαμαρτυρόμενοι για την εκτροφή ζώων σε φάρμες της RSPCA.

«Με τον βασιλιά Κάρολο να είναι τόσο μεγάλος θαυμαστής των Wallace και Gromit δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε καλύτερο τρόπο να του επιστήσουμε την προσοχή στις φρικτές σκηνές της RSPCA» αναφέρει ακτιβιστής και σημειώνει:

«Αν και ελπίζουμε ότι αυτό είναι διασκεδαστικό για την Αυτού Μεγαλειότητα, τον καλούμε επίσης να επανεξετάσει σοβαρά αν θέλει να συνδεθεί με τα απαίσια δεινά σε όλες τις φάρμες που υποστηρίζονται από την RSPCA. Ο Κάρολος έχει κασταστήσει σαφές ότι είναι ευαίσθητος στα βάσανα των ζώων στις φάρμες του Ηνωμένου Βασιλείου. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να ενταθεί και να καλέσει την RSPCA να εγκαταλείψει τo Assured Scheme και να πει την αλήθεια για την εκτροφή των ζώων».

Υπενθυμίζεται ότι στο απόκοσμο κόκκινο πορτρέτο που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, με μερικές κινήσεις στο  πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων, χωρίς να γίνει οποιαδήποτε παραποίηση, εμφανίζεται… ο Διάβολος!

Δείτε επίσης:

Ο κρυμμένος… διάβολος στο πορτραίτο του Βασιλιά Καρόλου!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This