Δευτέρα 21/6/2021

Βρέθηκε τρόπος για να μοιράζει ο Άγιος Βασίλης τα δώρα ξεκούραστα

Η παράδοση δώρων σε όλα τα παιδιά του κόσμου μέσα σε ένα βράδυ είναι από μόνο του εξαιρετικά δύσκολο πρότζεκτ, πόσω μάλλον με τις απαρχαιωμένες μεθόδους που χρησιμοποιεί ο Αγιος Βασίλης.

Ο Καρλ Ντάιβερ, ακαδημαϊκός του Manchester Metropolitan University, έρχεται ωστόσο να βοηθήσει τον αγαπημένο Αγιο των παιδιών, προτείνοντάς του λύσεις εκσυγχρονισμού της διαδικασίας, ώστε να κάνει τη ζωή του ευκολότερη.

Δείτε επίσης: Απολύεται από την δουλειά του γιατί δηλώνει Γερμανός!

Για περισσότερα χιλιόμετρα σε λιγότερο χρόνο ο Ντάιβερ θα πρότεινε στον Αγιο Βασίλη ένα υδρογονοκίνητο έλκηθρο, που θα ήταν πιο γρήγορο, αλλά εξίσου οικολογικό μέσο μετακίνησης με τους ταράνδους, ενώ σε ό,τι αφορά τη διαχείριση του τεράστιου όγκου αλληλογραφίας, θα πρότεινε την ψηφιοποίησή της, δηλαδή τη χρήση email.

Αντίστοιχα, τα μικροκαμωμένα ξωτικά του Αϊ-Βασίλη, που εργάζονται έναν ολόκληρο χρόνο για να παρασκευάσουν και να συσκευάσουν τα δώρα των παιδιών, θα μπορούσαν να επωφεληθούν από ρομποτικά συστήματα. «Αν τα ρομπότ έκαναν τη δύσκολη δουλειά της συσκευασίας ή της μεταφοράς των πακέτων από το ένα σημείο στο άλλο, τα ξωτικά θα είχαν περισσότερο χρόνο να ασχοληθούν με την πολύπλοκη διαδικασία της κατασκευής των δώρων» αναφέρει ο Ντάιβερ, προσθέτοντας ότι εξίσου χρήσιμο θα ήταν για τον Αϊ-Βασίλη να αντικαταστήσει όλη τη γραμμή παραγωγής του με τρισδιάστατους
εκτυπωτές.

«Με την τρισδιάστατη εκτύπωση μπορεί να παραχθεί οτιδήποτε. Επιτρέπει τη δημιουργία εξατομικευμένων δώρων και τα παιδιά θα μπορούσαν να σχεδιάσουν τα δικά τους παιχνίδια» εξηγεί.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ