Γαλλία: 19χρονος σκότωσε (με όπλο του έναν σταυρό) τον 91χρονο ιερέα που τον είχε κακοποιήσει!

Must Read

Δολοφονία που μοιάζει βγαλμένη από κινηματογραφικό σενάριο σημειώθηκε στη Γαλλία, όπου ένας 19χρονος σκότωσε τον καθολικό ιερέα που τον είχε κακοποιήσει ως παιδί, με φονικό όπλο έναν σταυρό.

Ο Αλεξάντρ Β., ο οποίος φέρεται ότι είχε κακοποιηθεί από τον ιερέα, κατηγορείται ότι βασάνισε και σκότωσε τον 91χρονο Ρότζερ Ματασόλι στην οικία του στον νομό Ουαζί της Γαλλίας, χώνοντας έναν σταυρό στον λαιμό του και προκαλώντας του ασφυξία, στις 4 Νοεμβρίου.

Ο Αλεξάντρ συνελήφθη την ημέρα του φόνου, αλλά μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική, με αποτέλεσμα η επίσημη απαγγελία των κατηγοριών σε βάρος του να γίνει στις 26 Δεκεμβρίου.

Δείτε επίσης: Απίστευτο: Παιδόφιλος αρπάζει 9χρονη στη μέση του δρόμου! (video)

Ο Ματασόλι, ο οποίος βρέθηκε νεκρός με έναν σταυρό καρφωμένο στον λαιμό του και σημάδια κακοποίησης στο σώμα του, κατηγορήθηκε το 2008 για τη σεξουαλική κακοποίηση τουλάχιστον τεσσάρων αγοριών από το 1960 έως το 2000, αλλά παρέμεινε στο μισθολόγιο της Καθολικής Εκκλησίας έως το 2018. Δύο εξ αυτών ήταν ο Αλεξάντρ, ο οποίος εργαζόταν ως οικονόμος στο σπίτι του ιερέα, αλλά και ο πατέρας του, Στεφάν!

Τραγική φιγούρα ο παππούς

Σύμφωνα μάλιστα με την κατάθεση του πατέρα, ο παππούς του δράστη είχε αυτοκτονήσει όταν είχε μάθει ότι ο γιος και ο εγγονός του είχαν κακοποιηθεί, ενώ στα πρόθυρα της αυτοκτονίας, σύμφωνα πάντα με τον Στεφάν Β., είχε φτάσει και ο γιος του. «Αυτός ο άνθρωπος κατέστρεψε μια ολόκληρη οικογένεια» δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ.

Η αστυνομία εκτιμά ότι το κίνητρο του δράστη ήταν η εκδίκηση, ωστόσο ο Αλεξάντρ Β. φέρεται ότι κατέθεσε πως δεν θυμάται το συμβάν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This