Τις πιο «ζωντανές» κούκλες για… ενήλικες υπόσχεται η εταιρία RealDoll! (video)

Must Read

Σαν να είναι βγαλμένες από την τηλεοπτική σειρά «Westworld», στην οποία τα ανθρωπόμορφα ρομπότ είναι τόσο αληθοφανή, που εύκολα μπορεί να τα μπερδέψει κανείς με ανθρώπους, θέλει να είναι οι ρομποτικές κούκλες του σεξ που παράγει η εταιρία RealDoll.

Για να τα καταφέρει, προσέλαβε ομάδα ειδικών που εργάστηκαν σε χολιγουντιανές παραγωγές, ενώ ανακοίνωσε ότι ήδη εκπαιδεύει τις sex dolls της να… αναγνωρίζουν το αφεντικό τους μέσα σε δωμάτιο με πολλούς ανθρώπους!

WESTWORLD HBO
Westworld

Ο ιδρυτής της εταιρίας, Ματ ΜακΜάλεν, ανακοίνωσε την πρόσληψη των ειδικών του Χόλιγουντ, προσθέτοντας ότι μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι έτοιμες οι ρομποτικές κούκλες του σεξ νέας γενιάς, που θα διαθέτουν υψηλή τεχνητή νοημοσύνη. Οι ειδικοί ανέλαβαν να εξελίξουν την εξωτερική εμφάνιση των sex dolls, έτσι ώστε να μοιάζουν εντυπωσιακά με τους ανθρώπους, όπως συμβαίνει στη σειρά του ΗΒΟ.

ΚΟΥΚΛΕΣ ΣΕΞ ΑΛΗΘΟΦΑΝΕΙΣ

Ο ΜακΜάλεν σημείωσε ότι ήδη οι sex dolls διαθέτουν τρισδιάστατη όραση και εξελιγμένες ικανότητες αναγνώρισης προσώπου, ώστε να εντοπίζουν τον ιδιοκτήτη τους σε κλειστό χώρο, ακόμη κι αν βρίσκεται ανάμεσα στο πλήθος.

Αποκάλυψε, επίσης, ότι η εταιρία του έκλεισε συμφωνία με οκτώ πορνοστάρ, εξασφαλίζοντας το δικαίωμα να φτιάξει ρομποτικές κούκλες του σεξ που να τους μοιάζουν. Μάλιστα, γνωστοποίησε ότι το εργοστάσιο της RealDoll άρχισε ήδη να λειτουργεί στο πρότυπο του εργοστασίου που παράγει ρομποτικές κούκλες στο «Westworld».

Διαβάστε επίσης: Ρωσίδα pop star με εξόφθαλμα προσόντα γίνεται κούκλα για… ενήλικες!

Μιλώντας στην «Daily Star» για το εργοστάσιο, ο Μάικ, πρώην ειδικός στα εφέ του Χόλιγουντ, περιέγραψε ότι, μαζί με την ομάδα του, εργάζεται ώστε να παράγουν 300 με 400 ρεαλιστικές ρομποτικές κούκλες τον χρόνο. Τα κεφάλια τους είναι ειδικά σχεδιασμένα, ώστε να συνδέονται με το σώμα οποιουδήποτε παλιότερου μοντέλου της εταιρίας.

Δείτε τον Ματ ΜακΜάλεν να παρουσιάζει το επίτευγμά του:

https://youtu.be/H64BM5OdARs

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This