Έκθεση-σοκ για τις σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας

Must Read

Οι ΗΠΑ «δεν είναι κατάλληλα εξοπλισμένες για να αντιμετωπίσουν τον ολοένα και πιο αυθάδη πολιτικό πόλεμο που διεξάγει η Ρωσία προκειμένου να υπονομεύσει τις δημοκρατίες αρκετών χωρών»!

Αυτά υποστηρίζει έκθεση του Πενταγώνου και ανεξάρτητων στρατιωτικών αναλυτών, η οποία παρουσιάστηκε στους αρχηγούς των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ.

Η έκθεση των 150 σελίδων, μεταξύ άλλων, εκτιμά ότι οι ΗΠΑ εξακολουθούν να υποτιμούν το πεδίο δράσης και τους διαφορετικούς τρόπους επιθέσεων της Ρωσίας, που περιλαμβάνουν τη χρήση προπαγάνδας και παραπληροφόρησης προκειμένου να επηρεάσει την κοινή γνώμη σε όλη την Ευρώπη, την Κεντρική Ασία, την Αφρική και τη Λατινική Αμερική.

Η μελέτη επισημαίνει επίσης τους κινδύνους μιας αυξανόμενης προσέγγισης μεταξύ Ρωσίας και Κίνας, οι οποίες μοιράζονται από τη μια τις ανησυχίες για τις διεθνείς συμμαχίες των Ηνωμένων Πολιτειών και από την άλλη την …ροπή προς την «αυταρχική σταθερότητα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This