Νεκρός από ναρκωτικά (και) ο πρώην αρραβωνιαστικός της κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον

Must Read

Κοινή μοίρα με την Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, -αλλά και τη μητέρα της, Γουίτνεϊ Χιούστον- είχε ο πρώην αρραβωνιαστικός της, Νικ Γκόρντον, ο οποίος βρέθηκε νεκρός πιθανότατα από υπερβολική δόση ναρκωτικών την Πρωτοχρονιά.

Ο 30χρονος Γκόρντον, ο οποίος είχε κριθεί ένοχος για το θάνατο της κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον από ναρκωτικά, εισήχθη στα επείγοντα νοσοκομείου της Φλόριντα με απανωτά εμφράγματα στη διάρκεια των εορτασμών για την είσοδο του Νέου Έτους και οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, τα μέλη της οικογένειάς του τον «αποχαιρέτησαν» μέσα από αναρτήσεις τους στα social media. «Θεέ μου, γιατί έπρεπε να χάσω τον αδερφό του την Πρωτοχρονιά. Σε αγαπώ τόσο πολύ, μεγάλε μου αδερφέ, ελπίζω ότι με άκουγες που σου μιλούσα στο προσκεφάλι σου. Σε αγαπώ. Να προσέχεις εμένα και τις ανιψιές σου», έγραψε ο αδερφός του, Τζούνιορ Γουόκερ στο Facebook.

Υπεύθυνος για τον θάνατό της

Ο Νικ Γκόρντον είχε γίνει γνωστός μέσα από τη σχέση του με την κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον. Η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν είχε περάσει το 2015 έξι μήνες σε κώμα, αφότου είχε βρεθεί αναίσθητη στη μπανιέρα του σπιτιού της με κοκτέιλ ναρκωτικών ουσιών στον οργανισμό της.

Ο τότε αρραβωνιαστικός της, Γκόρντον, είχε κριθεί υπεύθυνος για το θάνατό της στο αστικό σκέλος της υπόθεσης, όμως δεν είχαν απαγγελθεί κατηγορίες σε βάρος του, στο ποινικό κομμάτι. Ο θάνατος της Μπόμπι Κριστίνα ήρθε 3 χρόνια μετά το θάνατο της μητέρας της, Γουίτνεϊ Χιούστον, η οποία είχε βρεθεί νεκρή από υπερβολική δόση επίσης σε μπανιέρα.

Διαβάστε επίσης: Η κολλητή της Χιούστον σπάει τη σιωπή της για το λεσβιακό τους ειδύλλιο

«Είναι νωρίς ακόμα, αλλά υπάρχει η υποψία ότι έπαιρνε ναρκωτικά με φίλους όταν έπεσε αναίσθητος. Τον πήγαν στο νοσοκομείο, τον έβαλαν μέσα και τον άφησαν εκεί. Ο, τι κι αν πιστεύει κανείς για τον Νικ και το lifestyle του, είναι τρομερά λυπηρό ότι οι υποτιθέμενοι φίλοι του απλά τον παράτησαν εκεί και έφυγαν», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του.

Ο Γκόρντον πιστεύεται ότι ζούσε με φίλους το τελευταίο διάστημα. Είχε χωρίσει από τη σύντροφό του, Λόρα Λιλ, η οποία τον είχε κατηγορήσει πολλάκις για ενδοοικογενειακή βία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This