Ενάμιση μέτρο πάγου κάλυψε τα πάντα στη Γκουανταλαχάρα! (video)

Must Read

Την ώρα που η Ευρώπη καίγεται, με τον υδράργυρο να έχει σκαρφαλώσει πάνω από τους 45 βαθμούς Κελσίου, μια πόλη στο Μεξικό – όπου έχει ζέστη σχεδόν όλο το χρόνο – θάφτηκε κυριολεκτικά κάτω από ένα παχύ στρώμα πάγου, εν μέσω θέρους!

Τουλάχιστον έξι συνοικίες της Γκουανταλαχάρα θάφτηκαν κάτω από τον πάγο μετά από σφοδρή χαλαζόπτωση, παρά το γεγονός ότι η θερμοκρασία ήταν πάνω από τους 30 βαθμούς Κελσίου. Σε πολλά σημεία το στρώμα πάγου ήταν τόσο παχύ που έφτανε το ενάμιση μέτρο!

https://www.youtube.com/watch?v=NfVz0Hesp8g

Εκατοντάδες αυτοκίνητα θάφτηκαν κάτω από τον πάγο και καταστράφηκαν, δεκάδες δέντρα ξεριζώθηκαν και έπεσαν στους δρόμους ενώ περισσότερα από 200 σπίτια υπέστησαν σοβαρές ζημιές. Ευτυχώς, κανένας άνθρωπος δεν τραυματίστηκε.

Οι υπηρεσίες του δήμου εργάζονται νυχθημερόν για να καταφέρουν να ανοίξουν και πάλι τους δρόμους της Γκουανταλαχάρα των πέντε εκατομμυρίων κατοίκων.

Ο κυβερνήτης της πόλης Ενρίκε Αλφάρο, μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο περιέγραψε το φαινόμενο ως πρωτοφανές. «Και μετά αναρωτιόμαστε αν η κλιματική αλλαγή είναι αληθινή? Αυτά είναι φυσικά φαινόμενα που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This