Πέμπτη 17/6/2021

«Ανάποδος» φούρνος μικροκυμάτων παγώνει όλα τα ροφήματα σε χρόνο ρεκόρ

Σε όλους μας έχει τύχει να αισθανθούμε απόγνωση μπροστά στην ατέλειωτη ώρα που χρειάζεται ένα κουτάκι μπίρα ή ένα μπουκάλι κρασί για να παγώσει ικανοποιητικά μέσα στο ψυγείο μας, ενώ περιμένουμε καλεσμένους.

Η Matrix Industries, εταιρία με έδρα την Καλιφόρνια, αποφάσισε να δώσει οριστική λύση σε αυτό το καθημερινό πρόβλημα, δημιουργώντας έναν «αντίστροφο φούρνο μικροκυμάτων».

Το Juno είναι ουσιαστικά ένα θερμοηλεκτρικό ψυκτικό μηχάνημα, ικανό να παγώσει ένα ρόφημα, μια μπίρα ή ένα αναψυκτικό σε λιγότερο από ένα λεπτό και ένα μπουκάλι κρασί σε περίπου 5 λεπτά.

ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ

Ψεκασμός σε μεγάλη ταχύτητα

Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με τον ψεκασμό του μπουκαλιού με κρύο νερό σε μεγάλη ταχύτητα, που συμβάλλει στην τάχιστη μείωση της θερμοκρασίας του. «Το Juno μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από το να παγώσει απλά ένα μπουκάλι κρασί.

Διαβάστε επίσης: Σοκάρει η γυναίκα που γέννησε στο σπίτι της έχοντας μαία… τη 2χρονη κόρη της!

Μπορεί να μετατρέψει έναν ζεστό καφέ σε freddo κι ένα ζεστό τσάι σε iced tea» αναφέρει η αμερικανική εταιρία που παρουσίασε το νέο αυτό gadget στη διεθνή έκθεση τεχνολογίας του Λας Βέγκας, προσθέτοντας ότι πρόκειται για μια άκρως πρακτική και εύχρηστη συσκευή που μπορεί να βρει τη θέση της στον πάγκο οποιασδήποτε κουζίνας.

Το μόνο που πρέπει να κάνει κανείς είναι να τοποθετήσει το μπουκάλι που θέλει να παγώσει στο εσωτερικό του ή να χύσει το περιεχόμενό του στο ειδικό δοχείο και να πατήσει ένα κουμπί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ