Νεαρή Αγγλίδα ντυνόταν αγόρι για να εκμεταλλεύεται και να κακοποιεί ανήλικες!

Must Read

Με περίσσιο υποκριτικό ταλέντο, μια 21χρονη κοπέλα από τη Μεγάλη Βρετανία κατάφερε να ξεγελάσει περισσότερα από 50 ανήλικα κορίτσια, καθώς μεταμφιεζόταν σε… 16χρονο αγόρι και τα κακοποιούσε σεξουαλικά!

Η Τζέμα Γουάτς είχε δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ στα social media, στα οποία συστήνονταν ως Τζέικ Γουάτσον, ποζάροντας με ανδρικά ρούχα και κρύβοντας τα μακριά κόκκινα μαλλιά της μέσα σε καπέλα. Μέσω αυτών «ψάρευε» ανήλικες και, αφού αντάλλασσε μαζί τους μηνύματα, ακόμα και γυμνές φωτογραφίες, κανόνιζε να τις συναντήσει από κοντά, με σκοπό να τις κακοποιήσει σεξουαλικά.

Στο στόχαστρό της έβαζε κατά κύριο λόγο κορίτσια ηλικίας 14 έως 16 ετών και δεν δίσταζε να ταξιδέψει ακόμα και σε κοντινές πόλεις για να τις συναντήσει. Μάλιστα, τα περισσότερα από τα θύματά της, συμπεριλαμβανομένων και των γονέων τους, είχαν πειστεί ότι επρόκειτο για αγόρι.

Διαβάστε επίσης: Σοκάρει η γυναίκα που γέννησε στο σπίτι της έχοντας μαία… τη 2χρονη κόρη της!

Η πρώτη καταγγελία σε βάρος της έγινε το 2018, όταν γιατρός από το Χάμσαϊρ ανέφερε στις Αρχές ότι ένα κορίτσι διατηρούσε σχέση με ένα μεγαλύτερης ηλικίας αγόρι, όμως η δράση της άργησε να αποκαλυφθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This