10-7-2020

Νεαρή Αγγλίδα ντυνόταν αγόρι για να εκμεταλλεύεται και να κακοποιεί ανήλικες!

Με περίσσιο υποκριτικό ταλέντο, μια 21χρονη κοπέλα από τη Μεγάλη Βρετανία κατάφερε να ξεγελάσει περισσότερα από 50 ανήλικα κορίτσια, καθώς μεταμφιεζόταν σε… 16χρονο αγόρι και τα κακοποιούσε σεξουαλικά!

Η Τζέμα Γουάτς είχε δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ στα social media, στα οποία συστήνονταν ως Τζέικ Γουάτσον, ποζάροντας με ανδρικά ρούχα και κρύβοντας τα μακριά κόκκινα μαλλιά της μέσα σε καπέλα. Μέσω αυτών «ψάρευε» ανήλικες και, αφού αντάλλασσε μαζί τους μηνύματα, ακόμα και γυμνές φωτογραφίες, κανόνιζε να τις συναντήσει από κοντά, με σκοπό να τις κακοποιήσει σεξουαλικά.

Στο στόχαστρό της έβαζε κατά κύριο λόγο κορίτσια ηλικίας 14 έως 16 ετών και δεν δίσταζε να ταξιδέψει ακόμα και σε κοντινές πόλεις για να τις συναντήσει. Μάλιστα, τα περισσότερα από τα θύματά της, συμπεριλαμβανομένων και των γονέων τους, είχαν πειστεί ότι επρόκειτο για αγόρι.

Διαβάστε επίσης: Σοκάρει η γυναίκα που γέννησε στο σπίτι της έχοντας μαία… τη 2χρονη κόρη της!

Η πρώτη καταγγελία σε βάρος της έγινε το 2018, όταν γιατρός από το Χάμσαϊρ ανέφερε στις Αρχές ότι ένα κορίτσι διατηρούσε σχέση με ένα μεγαλύτερης ηλικίας αγόρι, όμως η δράση της άργησε να αποκαλυφθεί.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ