Η τελευταία πράξη του δράματος

Must Read

Στην κηδεία του Όσκαρ Αλμπέρτο Μαρτίνες και της μικρής του κόρης Άντζι Βαλέρια, ράγισαν καρδιές, οι οποίοι πνίγηκαν στην προσπάθειά τους να περάσουν κολυμπώντας τον Ρίο Μπράβο (Ρίο Γκράντε στις ΗΠΑ) για να φθάσουν στην Αμερική.

Περίπου 300 άνθρωποι, κυρίως συγγενείς και φίλοι, αρκετοί από τους οποίους έψαλλαν ύμνους και κρατούσαν λουλούδινα στεφάνια, παρέστησαν στην ιδιωτική τελετή, στο νεκροταφείο Λα Μπερμπέχα, στο νότιο τμήμα του Σαν Σαλβαδόρ.

Τα πτώματα του πατέρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ηλικία 25 ετών, και η μόλις δύο χρονών κόρη του, επαναπατρίστηκαν στο Μεξικό οδικώς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This