Διάσημος μουσικός της folk ζήτησε συγνώμη από το κοινό, έκλεισε τα μάτια του και… πέθανε επί σκηνής! (video)

Must Read

Ο David Charles Olney, ένας από τους πιο αγαπητούς τραγουδιστές της folk μουσικής, πέθανε όπως, ενδεχομένως, ονειρεύονται πολλοί καλλιτέχνες: πάνω στη σκηνή, μπροστά στο ένθερμο κοινό του!

Το εν λόγω περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου 18/1, κατά τη διάρκεια του 30A Songwriter Festival στη Santa Rosa Beach της Φλόριντα, κι ενώ ο 71χρονος Olney, βρισκόταν στη μέση ενός τραγουδιού: ζήτησε συγγνώμη από το κοινό, έκλεισε τα μάτια του και «έφυγε» για πάντα.

ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΤΗΣ ΦΟΛΚ david-olney
David Charles Olney

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο δημοφιλής μουσικός, ο οποίος έπαθε καρδιακή προσβολή, υπήρξε ένας από τους βασικούς εκπροσώπους της μουσικής σχολής του Νάσβιλ, με τραγούδια του να έχουν ερμηνευθεί από πολλούς συναδέλφους του της folk και της country μουσικής.

Διαβάστε επίσης: «Έφυγε» από την ζωή ο πατέρας του Ντουέιν Τζόνσον

Στις αρχές της δεκαετίας του ’80 ήταν επικεφαλής της μπάντας «The X-Rays», ενώ στη συνέχεια έκανε σόλο καριέρα, κυκλοφορώντας περισσότερα από 20 μουσικά άλμπουμ.

Η Amy Rigby, η οποία ήταν μεταξύ των μουσικών που κάθονταν δίπλα του την ώρα του μοιραίου, έγραψε στο Facebook: «Ήταν στο μέσον του τρίτου του τραγουδιού όταν σταμάτησε, ζήτησε συγγνώμη και έκλεισε τα μάτια του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This