Μια σούπα με… νυχτερίδα πιθανό να οφείλεται για την μετάδοση του κοροναϊού – Η πρώτη φωτογραφία του ιού (video)

Must Read

Μια απίστευτη θεωρία διατύπωσε ομάδα Κινέζων επιστημόνων για τον νέο κοροναϊό, καθώς αναφέρουν ότι μπορεί να μεταδόθηκε στους ανθρώπους από κατανάλωση φιδιού ή νυχτερίδας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ευρήματα μελέτης που δημοσιεύθηκε στο «Journal Of Medical Virology», πρόκειται για ένα νέο στέλεχος το οποίο φαίνεται να είναι ένα μείγμα δύο άλλων κοροναϊών: ένα από νυχτερίδες και ένα άγνωστης προέλευσης.

Η ομάδα, μάλιστα, παρουσίασε στοιχεία και με βάση αυτά ο ιός πριν χτυπήσει τους ανθρώπους ήταν σ’ ένα είδος φιδιού, με βάση ορισμένους βιολογικούς δείκτες στις επιφανειακές πρωτεΐνες του.

Δείτε επίσης: «Ναι» της Ελισάβετ στον νόμο για το Brexit – Στις 31 Ιανουαρίου η αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ

Κάποια στιγμή, ένας ιός νυχτερίδας μεταδόθηκε σε φίδια και προσαρμόστηκε στο ανοσοποιητικό τους σύστημα και αργότερα, οι άνθρωποι στην αγορά του Γουχάν, είτε ερχόμενοι σε επαφή με εκείνα είτε καταναλώνοντας κρέας ερπετών, μολύνθηκαν.

Οι εικόνες που κυκλοφορούν από την Daily Star Online, δείχνουν ολόκληρο το σώμα μιας μικρής μαύρης νυχτερίδας, με δέρμα και φτερά, να είναι μέσα σ’ ένα πιάτο σούπας.

Στην δημοσιότητα έδωσε για πρώτη φορά η Κίνα, φωτογραφία με το πώς μοιάζει ο φονικός ιός, όπως αυτός φαίνεται στο μικροσκόπιο.

https://twitter.com/newsforyouSA/status/1220596126501560320?s=20

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This