«Φυτό» κινδυνεύει να μείνει ο Ντούλος, αν επιβιώσει από την απόπειρα αυτοκτονίας!

Must Read

«Μπορεί να μη γίνει ποτέ ξανά ο ίδιος», λένε άνθρωποι από τον κύκλο του Φώτη Ντούλος, ο οποίος χαροπαλεύει σε αμερικανικό νοσοκομείο, και εκφράζουν τους φόβους που τους μετέφεραν οι γιατροί, ότι, ακόμη και να επιβιώσει από την απόπειρα αυτοκτονίας, υπάρχει κίνδυνος ο εγκέφαλός του να έχει υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη.

«Κανείς δεν έλαβε υπόψη του ότι υπήρχε κίνδυνος να αυτοκτονήσει», δήλωσε στο NBC ο δικηγόρος του ομογενούς επιχειρηματία του real estate, Νορμ Πάτις, προσθέτοντας ότι ο πελάτης του, που πάντα δήλωνε αθώος, δεν άντεξε το βάρος των κατηγοριών ότι τον περασμένο Μάιο δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του, Τζένιφερ και εξαφάνισε το πτώμα της.

ΝΤΟΥΛΟΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ

Το «τελειωτικό χτύπημα», σύμφωνα με τον δικηγόρο, ήταν όταν την Τρίτη 28/1 ο Ντούλος συνειδητοποίησε ότι μπορεί και να επέστρεφε στη φυλακή, καθώς κάποια από τα ακίνητα που δήλωσε για να καλύψει την εγγύηση των 5.400.000 ευρώ, χάρη στην οποία αποφυλακίστηκε και τέθηκε σε αυστηρό κατ’ οίκον περιορισμό, θεωρήθηκαν αφερέγγυα.

Ο Πάτις παραδέχτηκε στο NBC πως, πλέον, ο μεγαλύτερος φόβος του είναι ότι ο πελάτης του μπορεί να μην αναρρώσει ποτέ. Τον ίδιο φόβο μοιράζονται φίλοι του Ντούλος οι οποίοι μίλησαν στην «Daily Mail». «Υπάρχει μια ρεαλιστική πιθανότητα ο εγκέφαλός του να έχει υποστεί μόνιμη ζημιά και το ίδιο μπορεί να έχει συμβεί και με την καρδιά του», υποστήριξαν, προσθέτοντας: «(Ο Ντούλος) μπορεί μη γίνει ποτέ ξανά ο ίδιος». Εκφράζουν, μάλιστα, αμφιβολίες για το κατά πόσο θα είναι σε θέση να παραστεί στη δίκη του ή να δώσει απαντήσεις για τις κατηγορίες.

ΝΤΟΥΛΟΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ

Η κατάσταση του 51χρονου ομογενούς επιχειρηματία ήταν τόσο κρίσιμη, που οι γιατροί αποφάσισαν να τον μεταφέρουν με ελικόπτερο στο νοσοκομείο Jacobi Medical Center στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης, από το νοσοκομείο του Φάρμινγκτον όπου είχε διακομιστεί το πρωί της Τρίτης, αμέσως μετά την απόπειρα αυτοκτονίας.

Θεραπεία με υπερβαρικό οξυγόνο

Σύμφωνα με την «Daily Mail», ο Ντούλος υποβάλλεται σε θεραπεία με υπερβαρικό οξυγόνο, η οποία προβλέπει τον εγκλεισμό του ασθενούς σε ειδικό κύλινδρο υπό υψηλή πίεση και μεγάλη συγκέντρωση οξυγόνου. Η συγκεκριμένη τεχνική χρησιμοποιείται σε άτομα που έχουν υποστεί δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα, που έχει ως συνέπεια να μην πηγαίνει οξυγόνο στον εγκέφαλο, όπως συνέβη στον Φώτη Ντούλος.

ΦΩΤΗΣ ΝΤΟΥΛΟΣ
Φώτης Ντούλος

Ο 51χρονος, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, δηλητηριάστηκε το πρωί της Τρίτης από τις αναθυμιάσεις της εξάτμισης του αυτοκινήτου του, το οποίο έβαλε μπροστά μέσα στο γκαράζ του σπιτιού του, φροντίζοντας τα καυσαέρια να γεμίζουν το εσωτερικό του οχήματος μέσα από ένα σωληνάκι.

Διαβάστε επίσης: Σερβιτόροι-ρομπότ για άτομα σε καραντίνα λόγω κοροναϊού! (video)

Οι αστυνομικοί έλαβαν στις 11.54 τηλεφώνημα αγνώστου, να κάνουν έλεγχο στο σπίτι του Ντούλος και χρειάστηκε να παραβιάσουν την πόρτα του γκαράζ και να σπάσουν το τζάμι του αυτοκινήτου για να τον βγάλουν έξω αναίσθητο. Η «Daily Mail» αναφέρει ότι, μια γυναίκα που εθεάθη να πηγαίνει στο σπίτι του Ντούλος στις 11.18, ήταν φίλη του. Δεν διευκρίνισε, ωστόσο, αν κατάφερε να μιλήσει μαζί του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This