Αποκεφάλισε την παρ’ ολίγον πεθερά της για… έναν πίνακα

Must Read

Ένας πίνακας στάθηκε η αφορμή για να αποκεφαλίσει μια 38χρονη γυναίκα από το Κάνσας τη μητέρα του πρώην της και εν συνεχεία να πετάξει το κεφάλι της στον νεροχύτη της κουζίνας.

Δείτε επίσης: Κορωνοϊός: 565 νεκροί, ένα νεογέννητο νόσησε και 1219 θεραπεύτηκαν – Τι λέει η Κινέζα πρέσβης στην Αθήνα

Η Ρέιτσελ Χίλιαρντ καταδικάστηκε για τη δολοφονία της 63χρονης παρ’ ολίγον πεθεράς της Μίκι Ντέιβις τον Απρίλιο του 2017. Το δραματικό περιστατικό σημειώθηκε στο σπίτι της Χίλιαρντ, όταν κάλεσε την Ντέιβις να πάρει τα πράγματα που ανήκαν στον γιο της, από τον οποίο είχε πλέον χωρίσει. Η Ντέιβις έφτασε εκεί με τον εννιάχρονο εγγονό της, ο οποίος το έσκασε πριν αποκεφαλιστεί η γιαγιά του και έτρεξε να καλέσει σε βοήθεια.

ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ

Όπως κατέθεσε η Χίλιαρντ, οι δυο γυναίκες άρχισαν να καβγαδίζουν για έναν πίνακα, όταν εκείνη έχασε την ψυχραιμία της και της επιτέθηκε, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με την κατάθεση του εννιάχρονου, ο οποίος είπε ότι η Χίλιαρντ πήδηξε πάνω στη γιαγιά του και άρχισε να τη χτυπάει χωρίς καμία προειδοποίηση.

Νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική

Όταν τελικά η 63χρονη γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και έπεσε κάτω, η Χίλιαρντ αποφάσισε, όπως είπε, να της κόψει το κεφάλι «για να απελευθερώσει την ψυχή της». Κατά τη διάρκεια του αποκεφαλισμού, μάλιστα, έσπασε η λάμα του πρώτου μαχαιριού και χρησιμοποίησε δεύτερο, ώστε να μην αφήσει στη μέση αυτό που άρχισε. Τέλος, άφησε το άψυχο κορμί της γυναίκας στο γκαράζ και μετέφερε το κεφάλι της στον νεροχύτη.

ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ

ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ

Η Χίλιαρντ, η οποία νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική μετά το συμβάν, κρίθηκε απολύτως ικανή να υποβληθεί σε δίκη. Η ποινή της θα ανακοινωθεί στα τέλη Μαρτίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This