Ινδός πολιτικός δίνει αμοιβή σε όσους σκοτώνουν βιαστές!

Must Read

Από 1.100 ευρώ προσφέρει σε όσους σκοτώσουν βιαστές ένας Ινδός πολιτικός.

Στην χώρα της Ασίας οι βιασμοί γυναικών είναι καθημερινό φαινόμενο, καθώς μόνο στην ανατολική επαρχία Μπιχάρ -στην οποία πολιτεύεται ο Ρατζές Ρανγιάν– έχουν καταγραφεί 7.300 βιασμοί τα τελευταία έξι χρόνια. Ετσι, ο Ινδός πολιτικός, μετά από συνάντηση που είχε με δύο δίδυμες αδερφές οι οποίες βιάστηκαν ομαδικά την περασμένη βδομάδα, από επτά άνδρες, επικήρυξε τους βιαστές.

Τα δύο κορίτσια είχαν απαχθεί από τους επτά άνδρες,  που τις οδήγησαν σε απομακρυσμένη περιοχή και τις κακοποίησαν σεξουαλικά, ενώ κατέγραψαν τις πράξεις τους σε video που ανήρτησαν στο διαδίκτυο.

«Ο βιασμός ρίχνει δηλητήριο στα θύματα που βιώνουν έναν αργό καθημερινό θάνατο. Αυτά τα κορίτσια δεν θα παντρευτούν ποτέ αλλά ακόμα και αν έχει γίνει κάποια συμφωνία για γάμο αυτή πιθανότατα θα ακυρωθεί μόλις γίνει γνωστό ότι έπεσαν θύματα βιασμού» δήλωσε ο Ινδός πολιτικός, εξηγώντας το σκεπτικό του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This