Κορωνοϊός: Ζώστηκε με πυροτεχνήματα και περιλούστηκε με βενζίνη, επειδή δεν τον άφηναν να… παρτάρει!

Must Read

Αντιμέτωπος με κατηγορίες παρακώλυσης του έργου των Αρχών για την προστασία της Δημόσιας Υγείας, βρίσκεται αντιμέτωπος 59χρονος Κινέζος, ο οποίος ζώστηκε με πυροτεχνήματα και περιλούστηκε με βενζίνη, προκειμένου να αναγκάσει τοπικούς αξιωματούχους να του επιτρέψουν να κάνει πάρτι για τα γενέθλιά του, αδιαφορώντας για την επιδημία του νέου κορωνοϊού!

Όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων «Xinhua», κάτοικος της πόλης Τσονγκίνγκ στην Κίνα, είχε προγραμματίσει για τα γενέθλιά του ένα γεύμα με δεκάδες καλεσμένους και, για το λόγο αυτό, είχε κλείσει δέκα τραπέζια σε εστιατόριο. Ωστόσο, οι τοπικοί αξιωματούχοι του ζήτησαν να ακυρώσει τα σχέδιά του, εξαιτίας της επιδημίας του νέου κορωνοϊού.

Ο 59χρονος, όταν απέτυχε να τους πείσει να του επιτρέψουν να κάνει το πάρτι με τα λόγια, κατέφυγε στη «λύση» του να ζωστεί με πυροτεχνήματα και να ρίξει πάνω του βενζίνη, απειλώντας τους πως θα χρησιμοποιούσε τον αναπτήρα που είχε στα χέρια του!

Διαβάστε επίσης: Δημιουργήθηκε τεστ-εξπρές, που ανιχνεύει τον κορωνοϊό μέσα σε 2 ώρες!

«Οι ενέργειές του εμπόδισαν στελέχη της πόλης να εκτελέσουν το έργο τους για την πρόληψη και τον έλεγχο της επιδημίας», ανέφερε το Xinhua.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αρχές στην Κίνα έχουν απαγορεύσει τις μεγάλες συγκεντρώσεις ανθρώπων, στην προσπάθειά τους να περιορίσουν την εξάπλωση της επιδημίας του ιού covid-19, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει προσβάλει περισσότερους από 40.000 ανθρώπους στη χώρα και έχει προκαλέσει τον θάνατο περισσότερων από 1.100.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This