ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣΣοκ στη Ν. Κορέα: Τρεις εργαζόμενοι της Hyundai πέθαναν από ασφυξία κατά τη διάρκεια δοκιμής αυτοκινήτου

Σοκ στη Ν. Κορέα: Τρεις εργαζόμενοι της Hyundai πέθαναν από ασφυξία κατά τη διάρκεια δοκιμής αυτοκινήτου

Είδηση που σοκάρει! Τρεις εργαζόμενοι πέθαναν στη διάρκεια δοκιμής αυτοκινήτου σε εργοστάσιο της Hyundai στη Νότια Κορέα, το απόγευμα της Τρίτης, σύμφωνα με την αστυνομία. Οι εργαζόμενοι βρέθηκαν αναίσθητοι μέσα σε αυτοκίνητο, ενώ το δοκίμαζαν σε έναν θάλαμο στο εργοστάσιο στην πόλη Ουλσάν, στη νοτιοανατολική Κορέα, σύμφωνα με αξιωματούχο του συνδικάτου, με αναφορές από το Sky News. Οι εργαζόμενοι φέρεται να πέθαναν από ασφυξία.

«Δύο από τους εργαζόμενους ήταν ερευνητές της Hyundai, που συμμετείχαν σε δοκιμές αυτοκινήτων στο εργοστάσιο Νο.4 της αυτοκινητοβιομηχανίας (το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής της εταιρείας)», όπως ανέφερε αξιωματικός της αστυνομίας.

Ο αξιωματικός ανέφερε ότι η αστυνομία και το υπουργείο Εργασίας ερευνούν ενδελεχώς το τραγικό περιστατικό. Το εργοστάσιο να σημειωθεί πως διαθέτει δικό του λιμάνι και έχει ετήσια παραγωγική ικανότητα 1,4 εκατ. οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων εξαγωγών 1,1 εκατ. μονάδων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης