Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της ιατροδικαστικής έκθεσης της Γουίτνι Χιούστον! (video)

Must Read

Το κύμα οδύνης που προκάλεσε παγκοσμίως στις 11 Φεβρουαρίου 2012, η είδηση ότι η Γουίτνι Χιούστον βρέθηκε νεκρή στα 48 της, στην μπανιέρα δωματίου του ξενοδοχείου «Beverly Hilton» στο Λος Αντζελες, δεν είναι τίποτα μπροστά στο σοκ που προκαλεί η δημοσίευση της… πλήρους ιατροδικαστικής έκθεσης!

Αν και όλοι γνώριζαν ότι βρισκόταν σε άσχημη φυσική κατάσταση τις τελευταίες ημέρες της ζωής της, οι λεπτομέρειες της νεκροψίας προκαλούν σφίξιμο στην καρδιά.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια του «I Will Always Love You» και πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης ταινίας «Ο Σωματοφύλακας», όπως αποκαλύπτει η «Mirror», βρέθηκε χωρίς 11 από τα μπροστινά της δόντια, τα οποία είχε χάσει εξαιτίας της πολύχρονης χρήσης κοκαΐνης και κρακ.

ο σωματοφυλακας
σκηνή από την ταινία «Ο Σωματοφύλακας»

Παρουσίαζε επίσης εκτεταμένα εγκαύματα στην πλάτη της, ενώ σε πολλά σημεία των ποδιών της έλειπε το δέρμα, εξαιτίας του πολύ καυτού νερού της μπανιέρας στην οποία βρέθηκε, καθώς η θερμοκρασία του έφτανε τους… 66 βαθμούς Κελσίου!

Τα όργανα της Χιούστον ήταν «καμένα» από τη χρήση ναρκωτικών και την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, ενώ παρουσίαζε βουλωμένες αρτηρίες στην καρδιά της, με μία από αυτές να έχει βουλώσει κατά 60%.

Διαβάστε επίσης: Κορωνοϊός: Ζώστηκε με πυροτεχνήματα και περιλούστηκε με βενζίνη, επειδή δεν τον άφηναν να… παρτάρει!

Στο εσωτερικό μέρος του αριστερού αγκώνα της βρέθηκαν σημάδια από βελόνες και στο στήθος της ουλές από πλαστική εγχείρηση.

Περιέργως, πάντα σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, πάνω στα μαλλιά της η Χιούστον είχε κολλήσει μέρος περούκας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This