Ακροδεξιά τα κίνητρα του μακελάρη της Γερμανίας – Ανάμεσα στα θύματα και η μητέρα του

Must Read

Ακροδεξιά κίνητρα είχε ο μακελάρης της Χανάου που δολοφόνησε εν ψυχρώ εννέα ανθρώπους τα ξημερώματα της Πέμπτης έξω από μπαρ με ναργιλέδες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο δράστης της επίθεσης, ο οποίος βρέθηκε νεκρός λίγες ώρες αργότερα στο σπίτι του, ονομάζεται Τομπίας Ρ. και έχει αφήσει μία επιστολή και ένα βίντεο στα οποία προαναγγέλλει τις πράξεις του.

Στην επιστολή του ο Τομπίας αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι πρέπει να εξοντωθούν κάποιοι άνθρωποι, η απέλαση των οποίων από τη Γερμανία δεν είναι πλέον εφικτή. Η Bild δεν επικαλείται την πηγή των πληροφοριών που δημοσίευσε, ενώ η αστυνομία προς το παρόν δεν τις έχει σχολιάσει. Οι επιθέσεις του Τομπίας είχαν στόχο θαμώνες σε μπαρ με ναργιλέδες, στα οποία συχνάζουν κυρίως αραβικής καταγωγής πολίτες.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης Στέφεν Ζάιμπερτ ανήρτησε στο Twitter: «Οι σκέψεις μας σήμερα το πρωί είναι με τους ανθρώπους στη #Χανάου όπου διαπράχθηκε ένα φρικτό έγκλημα».

«Τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες που επηρεάστηκαν, οι οποίες θρηνούν τον χαμό των συγγενών τους», πρόσθεσε ο Ζάιμπερτ, ενώ εξέφρασε την ελπίδα για γρήγορη ανάρρωση των τραυματιών.

Ανάμεσα στα θύματά του και η μητέρα του

Μέχρι και η ίδια του η μητέρα ήταν ανάμεσα στα θύματα που άφησε πίσω του τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Εκτός της άτυχης γυναίκας, ο μακελάρης της Χανάου αφαίρεσε τη ζωή και από εννέα άλλα άτομα ενώ στο τέλος της φρικτής του πράξης, αυτοκτόνησε.

Δείτε επίσης: Πλοίο-φάντασμα που ξεκίνησε από την Ελλάδα έπλεε ακυβέρνητο επί έναν χρόνο! (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This