Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

Σεμινάρια με 4.800 ευρώ(!) θα σε κάνουν «ξεφτέρι» στο… καμάκι (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Ακόμη και 4.800 ευρώ το κεφάλι, είναι πρόθυμα να πληρώσουν τα «μπακούρια» στις μεγαλουπόλεις του πλανήτη, προκειμένου να μάθουν μέσω σεμιναρίων το πώς να «ρίχνουν» γυναίκες!

Αυτοί που έχουν ιδρύσει τη… μεγάλη του καμακιού σχολή, υπόσχονται σε όποιον βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη του, ότι θα μπορεί «να ρίξει» γυναίκες, χωρίς τη βοήθεια των ιστοσελίδων γνωριμιών.

Η αμφιλεγόμενη αυτή πρακτική είναι πολύ διαδεδομένη στο Λονδίνο και σε άλλες μεγάλες πόλεις του κόσμου, όπως αναφέρει η «Daily Mail».

Ο Τζέιμς Τασκ, για παράδειγμα, προωθεί στο διαδίκτυο το «Project Tusk», μέσω του οποίου υπόσχεται στους πελάτες του ότι θα τους μάθει τις ατάκες για να πιάνουν εύκολα κουβέντα στο δρόμο στη γυναίκα που τους αρέσει, βεβαιώνοντάς τους, πως όταν φύγουν, θα έχουν στην τσέπη τους τον αριθμό του κινητού της!

τζειμς τασκ
Τζέιμς Τασκ

Ο Τζέιμς προσφέρει διάφορα «πακέτα» στα σεμινάρια που διοργανώνει. Με 335 ευρώ οι single άνδρες μπορεί να πάρουν μια (μικρή) γεύση, διάρκειας 127 λεπτών από την τεχνική του, ενώ, πληρώνοντας 4.800 ευρώ, κάνουν θεωρητικά μαθήματα και πρακτική για μια ολόκληρη εβδομάδα.

Από την άλλη, ο Γιαντ Μπαρ, χρεώνει μέσω της ιστοσελίδας του 1.130 ευρώ καθεμία από τις συνεδρίες στη «σχολή καμακιού» του, με την υπόσχεση ότι θα διδάξει τους άντρες «πώς να συναντήσουν, να προσεγγίσουν και να προκαλέσουν το ενδιαφέρον όμορφων γυναικών οπουδήποτε, οποιαδήποτε ώρα».

Διαβάστε επισης: Απειλές ότι θα την «πετάξουν στα λιοντάρια» ισχυρίζεται πως δέχεται η πρώην βασιλική σύζυγος της Μαλαισίας!

Πολλοί άνδρες έχουν υποστηρίξει στο Twitter ότι η τεχνική είναι αποτελεσματική, όμως γυναίκες, οι οποίες μίλησαν στη βρετανική εφημερίδα και είχαν βιώσει τη συγκεκριμένη εμπειρία, τη χαρακτήρισαν «αλλόκοτη» και με «μεγάλη δόση μισογυνισμού».

  • Δείτε σχετικό βίντεο:

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ